Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat wij nog steeds gasten mogen verwelkomen in ons hotel. Hotel gasten zijn op dit moment van harte welkom om te overnachten in ons hotel. Ontbijt, lunch en diner horen daar gewoon bij.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Zalen

Als zakelijke gast bent u van harte welkom, ook voor uw vergadering en/of bijeenkomst die geheel volgens de richtlijnen van het RIVM wordt georganiseerd.

Onze sales afdeling helpt hiermee graag verder en is bereikbaar voor al uw vragen. Bel of mail gerust;
+31 515 - 48 18 18
sales@sneek.valk.com

Overnachten

Op meerdere plekken in het hotel wordt gebruik gemaakt van 1,5 meter afstand stickers. Ook wordt de looproute aangegeven om zo zoveel mogelijk spreiding tussen u en onze andere gasten te houden.

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers dragen mondkapjes, wassen elk uur hun handen en zijn allen getraind om de hygiëneregels op te volgen.

Eten & drinken

Ontbijt, lunch en diner in het restaurant
Wij serveren ontbijt, lunch en diner voor hotel gasten.

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

 • Een reservering voor ontbijt, lunch en diner is verplicht;
 • Wij vragen u om gebruik te maken van de desinfectiepunten in het hotel;
 • Wij hanteren een maximum aantal gasten van 4 personen per tafel, mits u niet uit één huishouden komt;
 • Voor het diner hanteren wij twee shifts;
  17:30 tot 19:30 uur & 19:30 tot 21:30 uur
 • Voor het ontbijt kunt u een tijdsblok van één uur reserveren, wij hanteren de volgende tijden;
  Maandag t/m vrijdag : 06:30 tot 11:30 uur
  Zaterdag en zondag: 07:00 tot 12:00 uur
 • Omdat wij een maximum van 30 gasten per ruimte hanteren, kan het zijn dat uw reservering in de brasserie of in het pop-up restaurant wordt geplaats in plaats van het reguliere restaurant. Wij vragen daarvoor uw begrip.
 • Ten alle tijden vragen wij u om 1,5 meter afstand te bewaren van onze medewerkers én andere gasten.
 • Al onze medewerkers dragen mondkapjes & wassen en desinfecteren veelvuldig hun handen

Om direct contact te vermijden, hebben wij de menukaarten gedigitaliseerd. Middels een QR-code kunt u deze op uw mobiele telefoon bekijken, wij vragen onze gasten om hier zo veel mogelijk gebruik van te maken. Wilt u toch liever een 'papieren' menukaart? Dan regelen wij dat natuurlijk ook voor u.

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren hebben wij een lekkere roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. U kunt de roomservice zelf via 'Anna- Bel' bestellen, op uw kamer vindt u daar verdere instructies voor. Voor roomservice geldt een toeslag van €10,-.

Lunchbuffet & zondagsbrunch
Op dit moment is het, helaas, niet mogelijk om gebruik te maken van het lunchbuffet en de zondagsbrunch.

Hotelbar / brasserie
Onze hotelbar / brasserie 7 dagen per week geopend vanaf 09:00 uur. Als hotelgast bent u van harte welkom voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

Fitness

Onze fitness is voor onze hotelgasten geopend. Wij vragen u van te voren zich te melden bij de receptie, daar kunt u de sleutelkaart ophalen die toegang geeft tot de fitness.
--
Met gastvrije groet,
Directie en medewerkers Hotel Sneek
Versie 16 oktober 2020