Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Hotel gasten zijn van harte welkom om in ons restaurant te ontbijten of te dineren. Al onze gasten zijn weer welkom in ons restaurant, de brasserie of op het terras. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast, hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Op meerdere plekken in het hotel wordt gebruik gemaakt van 1,5 meter afstand stickers. Ook wordt de looproute aangegeven om zo zoveel mogelijk spreiding tussen u en onze andere gasten te houden.

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen en zijn allen getraind om de hygiëneregels op te volgen.

Eten & drinken

Ontbijt, lunch en diner in het restaurant
Wij serveren ontbijt, lunch en diner in het restaurant.

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Een reservering voor ons restaurant, de bar en het terras is verplicht;
  • Bij aanvang stellen wij u een aantal gezondheidsvragen;
  • Als laatste vragen wij u om (verplicht) uw handen te wassen en veelvuldig gebruik te maken van de desinfectie zuilen in het hotel

Om direct contact te vermijden, hebben wij de menukaarten gedigitaliseerd. Middels een QR-code kunt u deze op uw mobiele telefoon bekijken, wij vragen onze gasten om hier zo veel mogelijk gebruik van te maken. Wilt u toch liever een 'papieren' menukaart? Dan regelen wij dat natuurlijk ook voor u.

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren hebben wij een lekkere roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. U kunt de roomservice zelf via 'Anna- Bel' bestellen, op uw kamer vindt u daar verdere instructies voor. Voor roomservice geldt een toeslag van €10,-.

Lunchbuffet & zondagsbrunch
Wij serveren ons welbekende lunchbuffet weer! Op deze pagina leest u daar alles over. De zondagsbrunch is vanaf 6 september weer mogelijk.

Terras en bar
Onze hotelbar en het terras is 7 dagen per week geopend vanaf 09:00 uur. U bent van harte welkom voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

Bekijk onze menukaarten

Fitness

Onze fitness is voor onze hotelgasten geopend. Wij vragen u van te voren zich te melden bij de receptie, daar kunt u de sleutelkaart ophalen die toegang geeft tot de fitness.