Direct naar de contentDirect naar de footer
Geschikt voor jong én oud!
Geschikt voor jong én oud!
Huur een E-Chopper

Huur een E-Chopper

Ontdek Sneek en omgeving op een stoere, milieuvriendelijke manier door het huren van een E-Chopper. Tour een heerlijk stukje door de prachtige omgeving en laat u verrassen door al het moois wat Sneek en de omgeving te bieden heeft! De E-chopper is 100% elektrisch en milieuvriendelijk. Omdat de E-Chopper 25 kilometer per uur gaat, is er geen helmplicht. Met een auto- of scooterrijbewijs mag u de E-Chopper besturen.

ELEKTRISCH AANGEDREVEN

Ontdek Sneek en de omgeving op een stoere manier, de e-chopper trekt vlot op en heeft een actieradius van maar liefst 50 kilometer. Zo kunt u een prachtige tour maken door de mooie omgeving van Sneek.

De E-chopper heeft een lage instap en is daardoor voor iedereen geschikt, jong en oud!

Wilt u een E-chopper huren? Dan moet u in het bezit zijn van een scooter- of autorijbewijs. De E-Chopper is te huren voor: €25,- voor 2 uren en 4 uren voor maar €37,50 per E-Chopper. Verblijft u niet bij ons in het hotel? Dan vragen wij een borg van €100,- per E-Chopper of creditcard gegevens ter garantie.

De E-Choppers zijn alleen telefonisch te reserveren.

Vragen of direct reserveren? Neem dan contact op met onze receptie via sneek@valk.com of telefonisch via: 0515 - 481 818

Onze medewerkers staan u graag te woord!