Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk Cadeaucard

Ideaal om te geven, fantastisch om te krijgen!

Met de Cadeaucard geeft u iemand een romantische, ontspannende of fijne beleving cadeau. Alle Van der Valk Hotels & Restaurants, in Nederland, Belgie, Duitsland Frankrijk, Spanje, Nederlandse Antillen en USA accepteren de cadeaucard, een fantastisch cadeau om te krijgen, ideaal om te geven!

Geniet van lekker eten, relaxt slapen of heerlijk genieten. Betaal uw verblijf in het hotel of restaurant met de cadeaucard.

Speciale Cadeaucards

U kunt ook een cadeaucard voor een speciale gelegenheid cadeau geven. U kunt hierbij denken aan een overnachting maar ook aan een brunch of diner.

Daarnaast is het mogelijk om een cadeaucard te kopen die alleen te besteden is ons hotel!

Vraagt u onze receptie naar de mogelijkheden.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Een fantastisch cadeau om te krijgen, ideaal om te geven! Geniet van lekker eten, relaxt slapen of heerlijk genieten in de diverse hotels met een eigen wellness. Betaal uw verblijf in het Hotel of Restaurant met de cadeaucard

  Meer informatie
 • Valk Cadeaucard

  Valk Cadeaucard

  De Vrije waarde Cadeaucard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,- en de € 250,-. De Van der Valk Cadeaucards zijn 5 jaar geldig en altijd inwisselbaar in ieder Van der Valk hotel en/of restaurant wereldwijd.

 • Extra's

  Extra's

  Bij iedere bestelling kan er uit een een groot aantal extra's gekozen worden om uw cadeau nog persoonlijker te maken.