Direct naar de contentDirect naar de footer

Sloepvaren

Vanuit Sneek zijn er ongekend veel mogelijkheden om leuke plaatsjes als Sloten (een van de elfstedenstadjes) Woudsend, Langweer of Heeg aan te doen. Heb je het 'Kameleondorp' in Terherne al eens bezocht? Erg leuk voor de kinderen!

Wilt u een sloep huren?
Wij hebben een prachtige sloep "Jan Van Gent".
Met een lengte van maar liefst 10.35 meter is de sloep geschikt voor gezelschappen tot 15 personen. Voor extra gemak en comfort bij het vertrekken en aanmeren is de sloep is voorzien van een boegschroef.

Huurpijs Jan van Gent € 350,00 per dag.
De huurprijs is inclusief verzekering met een eigen risico van € 500,00, exclusief brandstof.
Op verzoek is een schipper beschikbaar à € 35,-- per uur.
Wilt u er meerdere dagen op uit met onze Jan van Gent? Wij maken graag een offerte op maat voor u.


Daarnaast werken wij samen met Recreactiecentrum Sneek en JFT Watersport, waar wij tevens de huur van een sloep voor u kunnen verzorgen.
Huurprijs Sloep (max. 7 personen) va. € 160,-- per dag


Verwen uzelf en kies voor volledige luxe en gemak, maak uw dag compleet met een royaal gevulde picknickmand.
Wilt u blijven overnachten? Boek dan één van onze aantrekkelijke sloeparrangementen. Informeert u bij onze receptie naar de mogelijkheden,sneek@valk.comof telefonisch 0515-481818

In het voorjaar en de zomer heerlijk relaxen en varen over de Friese meren en door de kanaaltjes die vele gezellige Friese plaatsjes met elkaar verbindt?
De Friese Meren zijn één van de toeristische trekpleisters van Zuidwest en het midden van Friesland. De grootste en belangrijkste Friese meren zijn het Sneekermeer, het Tjeukemeer, het Heegermeer , de Fluessen en het Slotermeer.

Een dag vertoeven op het water als u Hotel Sneek bezoekt is zeker de moeite waard en daarom hebben wij voor u een mooi arrangement samengesteld! Met een gevulde picknickmand aan boord en wellicht het zonnetje erbij kan uw dag niet meer stuk!

Sneek
Vanuit Sneek zijn er ongekend veel mogelijkheden om leuke plaatsjes als Sloten (een van de elfstedenstadjes) Woudsend, Langweer of Heeg aan te doen. Heb je het 'Kameleondorp' in Terherne al eens bezocht? Erg leuk voor de kinderen! Kijk voor meer informatie op www.recreatiecentrumsneek.nl ofwww.jft-watersport.nl.