Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbrunch

Op eerste en tweede kerstdag kunt u genieten van een heerlijke kerstbrunch in restaurant Martinus.

Om 12:00 of 12:30 uur ontvangen wij u met een feestelijk glaasje bubbels. Op de gedekte tafels staat dan al een heerlijk voorgerecht voor u klaar. Ondertussen is het buffet voor u ingericht en kunnen u en uw gasten genieten van het uitgebreide assortiment van gerechten waaronder luxe broodsoorten, soep, diverse vleeswaren, kaassoorten, vis- en vleesgerechten, verrukkelijke salades en tal van koude en warme gerechten. Ter afsluiting presenteren onze patissiers een heerlijk dessert wat aan tafel wordt uitgeserveerd.


Tijdens de kerstbrunch serveren wij dranken uit het Hollands drankassortiment*.

Tevens is er voor de kinderen een speciaal kinderbuffet aanwezig en zullen er kinderactiviteiten zijn.

Tarieven
Volwassenen € 64,50 (Incl. Hollands drankenassortiment)

Kids € 37,50 (4-12 jaar) (Incl. Hollands drankenassortiment)

Aanvang 12:00/12:30 uur.

Het kerst brunchbuffet is ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! (vanaf 20 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk).

U ontvangt bij uw reservering een betaallink. Op het moment dat de betaling is gedaan is de reservering gegarandeerd. Kosteloos annuleren is mogelijk t/m 18 december 2022. Na 18 december brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening.

*Het Hollands drankenassortiment bestaat uit diverse frisdranken, Heineken tapbier, huiswijnen en binnenlands gedistilleerd. Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

-