Direct naar de contentDirect naar de footer

Bent u op zoek naar hotel Sneek centrum?

Zoekt u hotels in Sneek centrum? Wilt u vanaf deze locatie leuke uitstapjes maken?

Speurt u naar hotels in Sneek centrum omdat u in deze plaats een vergadering, bijeenkomst of congres wilt beleggen? Kies in deze gevallen voor hotel Van der Valk Sneek. Wij bieden u diverse zalen aan waarin u uitstekend kunt vergaderen. Ook het vieren van een jubileum of het houden van een bruiloft is mogelijk in een van onze zalen. Gaat u naar een hotel in Sneek centrum om uit te rusten, maak dan gebruik van onze vele faciliteiten.

BOEK EEN HOTEL IN SNEEK

GENIET VAN UW VERBLIJF BIJ HOTEL SNEEK CENTRUM

Maak er een of meerdere fijne dagen van als u verblijft in ons hotel nabij Sneek centrum. Aan ons zal het niet liggen, wij vernemen graag uw wensen. Welke kamer heeft uw voorkeur? Er is van alles mogelijk. Maak een keuze uit onder meer:

- Junior suite, deze kamer is een absolute topper. U beschikt over een duo douche en een bubbelbad met lichttherapie

- Superior suite, wilt u het er uitgebreid van nemen, kies dan voor deze kamer! Wat denkt u van een glaasje drinken bij de haard? Of wat voor gevoel krijgt u bij een privésauna?

- Familiekamer waterzijde, het is heerlijk om met het hele gezin te verblijven in een hotel in Sneek centrum

MAAK LEUKE UITSTAPJES VANUIT HOTEL SNEEK CENTRUM

Wilt u genieten van de mooie omgeving, dan hoeft u niet ver bij het hotel vandaan. Hotel Van der Valk Sneek ligt dichtbij het Sneekermeer. Hier kunt u heerlijk wandelen, een watersport beoefenen en ontspannen. Andere leuke uitstapjes zijn bijvoorbeeld:

- Een bezoek aan de plaats Makkum

- Winkelen in Sneek

- Bezoek het Scheepvaartmuseum

- Huur een sloep en verken het Sneekermeer

MAAK GEBRUIK VAN DE VELE FACILITEITEN VAN HOTEL SNEEK CENTRUM

Hotel Van der Valk Sneek maakt het u graag gemakkelijk. Komt u vanaf het station en vraagt u zich af hoe u het snelst en eenvoudigst bij het hotel komt? Maak gerust gebruik van onze shuttle-service. Daarnaast kunt u tijdens uw verblijf in ons hotel ontspannen in de spa of het zwembad. Ook is het mogelijk om heerlijk te fitnessen tijdens uw hotelovernachting.

Boek nu de suite van uw dromen of kies voor een ruime familiekamer als u zoekt naar een hotel in Sneek centrum.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod