Arrangementkaart
Indien u een 3-gangen diner heeft bijgeboekt kunt u, op vertoon van uw voucher, de gerechten van dit menu bestellen. Dit menu is geldend vanaf 18-12 t/m 10-01 met uitzondering van 24/25/26 december 2020.

Voorgerechten
Broodplank
met smeersels
Carpaccio van Koolrabi *
met korianderpesto, radijsflinters, cashewnoten en rucolasalade
* VegetarischSchotse Zalm
op eikenhout gerookt met komkommer, tagliatelle, fiseésalade en dilleroomdressing
Prosciutto di Parma
Italiaanse ham met buffelmozzarella, zongedroogde tomaat, olijven, basilicumdressing en salademix
Carpaccio van Black Agnus
met Grana Padano, pijnboompitten, balsamicosjalot, pesto en rucola
alle voorgerechten worden geserveerd met desembroodjes en boter

Soepen
Friese mosterdcremesoep
met kaantjes van droge worst
Wildbouillon
met wild zwijn sukade en cantharellen
Licht gebonden tomatensoep *
met basilicum en Grana Padano
* Vegetarisch

Hoofdgerechten
Noorse zalm van de plaat
met gamba's, groene asperges en kreeftensaus
Schnitzel van 't Fryske Bargje
met uitgebakken spek, ui en champignons
Noordzee sliptong
met peentjes en remouladesaus
Friander kalfsoester
met groene pepersaus en gekarameliseerde rode sjalotjes
Ravioli *
gevuld met spinazie en ricotta met pestoroom en Parmezaanse kaas
* VegetarischWokschotel op Oosterse wijze *
met veel groente en noedels in teriyakisaus
* Vegetarisch
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel- en groente garnituren

Kindergerechten
Broodplankje
met smeersels
Cappuccino kopje tomatensoep
Mario's pizza Margharita
Bob's burger
met frites, mayonaise, ketchup en vers fruit
Holtkamp's kalfsvleescroquet
met frites, mayonaise, ketchup en vers fruit
Kinderijsje

Desserts
Sorbet
met vers fruit en slagroom
Petit 'Grand Dessert De Noël'
proevertitje van zoete lekkernijen
Roomijs 'Petit'
met slagroom
Koffie de Luxe
met bonbon en likeutje