Menukaart
Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten
Broodplank
6,50 Ovenvers breekbrood met boter, kruidenboter, tapenade en aioli
Proeverij Sneek
10,00 Selectie van voorgerechten in amusestijl
Carpaccio
12,50 Dun gesneden Limousin met balsamico uitjes, pesto, pijnboompitten, rucolamelange en Grana Padano
Serrano en Galia
9,50 Gedroogde ham uit Spanje met meloen en zongedroogde tomaat
Smokey River
12,50 Zalm en forel gerookt op beukenhout met rode uitjes, kappertjes, salademelange en dille mosterdglaze
Buffelmozzarella “Caprese” *
9,50 Met pomodori, basilicum, grove peper, olijfolie en balsamico
* VegetarischGerookte Eendenborst
13,00 Van onze Wildkaart, met een klassieke salade met walnoot en coulis van preiselbeeren

Soepen
Hollandse Tomatensoep
6,50 Gemaakt van pomodori tomaten met balletjes en room
Franse Uiensoep
6,50 Met krokant van kaas
Romige Champignonsoep
6,50 Met bieslook en room
Krachtige Wildbouillon
8,00 Van onze wildkaart, met beukenzwammetjes en brunoise van hertensucade

Hoofdgerechten
Diamanthaasbiefstuk
22,50 Twee medaillons met minigroente, champignons en kruidenboter
Schnitzel van “Frysk Bargje”
19,50 Met gebakken champignons, ui en spek
Varkenshaas van “Frysk Bargje”
21,00 Gevuld met tomaat en champignons en gegratineerd met Tynjetaler en geserveerd met roomsaus
Big Valk Grillburger
17,50 XL burger van Fries Lakenvelder rund op een bun belegd met spek, ui, kaas, ijsbergsla en geserveerd met bbq-saus, Heinz ketchup en Brander mayonaise
Sliptong
22,00 Drie tongetjes op de plaat gebakken met minigroente, tomaat en remouladesaus
Gamba's uit de Wok
20,00 Black Tigergarnalen met roerbakgroente en noedels in teriyakisaus
Zalmfilet van de plaat
22,00 Gebakken zalmfilet met minigroente en kreeftensaus
Falafel Grillburger
19,00 Veganburger op een bun met tomatensalsa, augurk, ui en friet van zoete aardappel
Japanse Wok
19,00 Noedels, mini groente, bimi en teriyakisaus
Veluws Wildstoof
22,00 Van onze wildkaart, een stoof van hert, zwijn en haas met herfstgroente, Gieser Wildeman en puree van knolselderij
Naar keuze extra saus
2,00 Pepersaus-champignonroomsaus-satésaus-kalfsjus-stroganoffsaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bij bestellen. Heeft u speciale wensen, een allergie of weinig tijd meldt het ons van tevoren zodat wij met uw wensen rekening kunnen houden.

Kindergerechten
Pannenkoek
7,00 Met stroop, poedersuiker en chocoladepasta
Frikandel, kroket, kipnuggets, hamburger of kaassoufflé
7,00 Met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes
Pizza Margherita
7,00 Met kaas en tomatensaus

Nagerechten
Sorbet “Classic”
7,50 Roomijs met vers fruit en slagroom
Dame Blanche 2.0
8,50 Oublie met roomijs, warme chocoladesaus en slagroom
Meringue van citroen
8,50 Met aardbeien en romige limoenvulling
Coupe vanille petit
5,50 1 bol roomijs met slagroom
Toekie Toekan ijsbeker
4,00 Kinderijsje met spekjes en smarties
Koffie de Luxe
7,50 Koffie met een lokaal likeurtje, ongezoete room en bonbons
Kaasplank
10,00 3 regionale kazen met kletzenbrood, appelstroop en druiven
Chocolade Moelleux
8,00 met room en penseel van chocolade

Special coffees
Irish coffee
8,30 Met Ierse whisky en ongezoete room
French coffee
8,30 Met Grand Marnier en ongezoete room
Italian coffee
8,30 Met Amaretto en ongezoete room
Sneker coffee
8,30 Met Weduwe Joustra Beerenburg en ongezoete room
Fryske coffee
8,30 Met Sonnema Beerenburg en ongezoete room