Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

Dinerkaart geldend vanaf 18-12 t/m 10-01 met uitzondering van 24/25/26 december 2020

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Broodplank *

    6,50

    met smeersels

    * Vegetarisch
  • Carpaccio van Koolrabi *

    12,50

    met korianderpesto, radijsflinters, cashewnoten en rucolasalade

    * Vegetarisch
  • Schotse Zalm

    12,50

    op eikenhout gerookt met komkommertagliatelle, friseésalade en dilleroomdressing

  • Proscuitto di Parma

    10,50

    Italiaanse Ham met buffelmozzarella, zongedroogde tomaat, olijven, basilicumdressing en salademix

  • Carpaccio van Black Agnus

    12,50

    met Grana Padano, pijnboompitten, balsamicosjalot, pesto en rucola

  • Veluws Hert

    13,00

    gerookte rouleau met vijgenchutney, walnootcrumble, notensalade en balsamicoglaze

Soepen

Soepen

  • Fiese Mosterdcremesoep

    6,50

    met kaantjes van droge worst

  • Romige Kreeftensoep

    8,00

    met hollandse garnaaltjes en dille

  • Wildbouillon

    8,00

    met wild zwijn sucade en cantharellen

  • Licht gebonden Tomatensoep *

    6,50

    met basilicum en Grana Padano

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Noorse Zalm van de plaat

    22,00

    met gamba’s, groene asperges en kreeftensaus

  • Tournedos van "Black Agnus"

    27,50

    met oesterzwammen en kalfsjus

  • Noordzee sliptong

    22,00

    met peentjes en remouladesaus

  • Schnitzel van 't Fryske Bargje

    19,50

    met uitgebakken spek, ui en champignons

  • Veluws Wildzwijn medaillons

    23,50

    met paddenstoelenroomsaus en knolselderijchips

  • Friander Kalfsoester

    23,50

    met groene pepersaus en gekarameliseerde rode sjalotjes

  • Noordzee Tarbot

    23,50

    in roomboter gebakken, afgeblust met citroen en geserveerd met remouladesaus

  • Ravioli *

    19,00

    gevuld met spinazie en ricotta met pestoroom en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Wokschotel op Oosterse wijze *

    19,00

    met veel groente en noedels in Teryakisaus

    * Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel- en groente garnituren

KIndergerechten

KIndergerechten

  • Broodplankje

    4,50

    met smeersels

  • Gerooke kipfilet

    6,00

    voorgerechtje met limoenmayonaise en mango

  • Cappuccino kopje tomatensoep

    5,00
  • Mario's pizza margharita

    10,00
  • Bob's burger

    10,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • Hotkamp's kalfsvleescroquet

    8,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • Zalmfiletje

    14,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • Kalfsbiefstukje

    14,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • Kinderijsje

    6,00
Desserts

Desserts

  • Sorbet

    7,50

    met vers fruit en slagroom

  • Fryske kaas op lei

    10,00

    Bleu de wolvega, Tynjethaler en Friese nagelkaas met kletzenbrood en appelstroop

  • Petit 'Grand Dessert' de Noël

    8,50

    proeverijtje van zoete lekkernijen

  • Roomijs 'petit'

    6,00

    met slagroom

  • Koffie de luxe

    7,50

    met bonbon en likeutje