Kerstmenu

Voorgerechten
Carpaccio van Koolrabi *
korianderpesto | radijsflinters | cashewnoten | rucolasalade
* VegetarischSchotse Zalm
op eikenhout gerookt | komkommertagliatelle | friseesalade | dilleroomdressing
Proscuitto di Parma
Italiaanse Ham | buffelmozzarella | zongedroogde tomaat | olijven | basilicumdressing | salademix
Carpaccio van Black Angus
Grana Padano | pijnboompitten | balsamicosjalot | pesto | rucola
Veluws Hert
gerookte rouleau | vijgenchutney | walnootcrumble | notensalade | balsamicoglaze

Soepen
Friese Mosterdcremesoep
met kaantjes van droge worst
Romige Kreeftensoep
met hollandse garnaaltjes en dille
Wildbouillon
met wild zwijn sucade en cantharellen
Licht gebonden Tomatensoep *
met basilicum en Grana Padano
* Vegetarisch

Hoofdgerechten
Noorse Zalm van de plaat
met gamba’s, groene asperges en kreeftensaus
Tournedos van “Black Angus”
met oesterzwammen en kalfsjus
Veluws Wildzwijn medaillons
met paddenstoelenroomsaus en knolselderijchips
Friander Kalfsoester
met groene pepersaus en gecarameliseerde rode sjalotjes
Noordzee Tarbot
in de roomboter gebakken afgeblust met citroen geserveerd met remouladesaus
Ravioli *
gevuld met spinazie en ricotta met pestoroom en Parmezaanse kaas
* Vegetarisch
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel- en groente garnituren

Dessert
Fryske Kaas op Lei
Blue de wolvega,Tynjethaler en friese nagelkaas met kletzenbrood en appelstroop
Petit “Grand Dessert” de Noel
Proeverijtje van zoete lekkernijen
Koffie de Luxe
Koffifie met een lokaal likeurtje, ongezoete room en bonbons