Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Carpaccio van Koolrabi *

    korianderpesto | radijsflinters | cashewnoten | rucolasalade

    * Vegetarisch
  • Schotse Zalm

    op eikenhout gerookt | komkommertagliatelle | friseesalade | dilleroomdressing

  • Proscuitto di Parma

    Italiaanse Ham | buffelmozzarella | zongedroogde tomaat | olijven | basilicumdressing | salademix

  • Carpaccio van Black Angus

    Grana Padano | pijnboompitten | balsamicosjalot | pesto | rucola

  • Veluws Hert

    gerookte rouleau | vijgenchutney | walnootcrumble | notensalade | balsamicoglaze

Soepen

Soepen

  • Friese Mosterdcremesoep

    met kaantjes van droge worst

  • Romige Kreeftensoep

    met hollandse garnaaltjes en dille

  • Wildbouillon

    met wild zwijn sucade en cantharellen

  • Licht gebonden Tomatensoep *

    met basilicum en Grana Padano

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Noorse Zalm van de plaat

    met gamba’s, groene asperges en kreeftensaus

  • Tournedos van “Black Angus”

    met oesterzwammen en kalfsjus

  • Veluws Wildzwijn medaillons

    met paddenstoelenroomsaus en knolselderijchips

  • Friander Kalfsoester

    met groene pepersaus en gecarameliseerde rode sjalotjes

  • Noordzee Tarbot

    in de roomboter gebakken afgeblust met citroen geserveerd met remouladesaus

  • Ravioli *

    gevuld met spinazie en ricotta met pestoroom en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel- en groente garnituren

Dessert

Dessert

  • Fryske Kaas op Lei

    Blue de wolvega,Tynjethaler en friese nagelkaas met kletzenbrood en appelstroop

  • Petit “Grand Dessert” de Noel

    Proeverijtje van zoete lekkernijen

  • Koffie de Luxe

    Koffifie met een lokaal likeurtje, ongezoete room en bonbons