Direct naar de contentDirect naar de footer

Paasbrunch

Tafel aanvragen

Vier het paasweekend en sluit aan voor een culinaire paasbrunch bij Hotel Sneek.

Laat u betoveren door de feestelijke sfeer terwijl u bruncht in ons restaurant. We hebben gezorgd voor een warme en gastvrije ambiance, perfect om samen met vrienden en familie van Pasen te genieten.

Wij ontvangen u met een feestelijk glas bubbels tussen 12:00 en 12:30 uur. Het brunchbuffet is voorzien van een uitgebreid assortiment, inclusief Hollands drankassortiment*, van luxe broodsoorten en divers belegsoorten tot verrukkelijke salades en koude en warme gerechten. Ter afsluiting bieden wij u een spetterend dessertbuffet.

Tevens is er voor de kinderen een speciaal kinderbuffet aanwezig en zullen er kinderactiviteiten zijn.

Het paasbrunchbuffet is ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden (vanaf 20 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk).

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over de ingrediënten die wij in onze gerechten gebruiken. Indien mogelijk, passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Goed om te weten:
- Er zijn geen huisdieren toegestaan in ons restaurant (van harte welkom in de hotelbar of lobby)
- Tafelvoorkeuren kunnen wij niet garanderen en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om hieraan te kunnen voldoen.

*Het Hollands drankenassortiment bestaat uit diverse frisdranken, tapbieren, huiswijnen, koffie/thee en vruchtensappen. Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Prijzen:
Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 59,50 p.p.
Kinderen (4-12 jaar): € 34,50 p.p.
Baby's (0 t/m 3 jaar): Gratis

Graag attenderen wij u op het feit dat de paasbrunch vooraf voldaan dient te worden. U ontvangt bij uw reservering een betaallink. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief. Indien uw betaling voor 17 maart 2024 niet is ontvangen, vervalt u reservering automatisch. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 17 maart 2024. Na 17 maart brengen wij, bij annulering of wijziging, 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren