Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Sinterklaasbrunch

Op zondag 25 november kunt u met het hele gezin genieten van een gezellige Sinterklaasbrunch in Hotel Sneek. Vanaf 12.00 uur tot 14.30 uur verwelkomen wij u met een feestelijke welkomstcocktail, waarna we een grandioos buffet openen. Uiteraard komt de Sint met zijn pieten ook even bij ons hotel langs! Voor de kinderen die het hele jaar zoet zijn geweest brengt hij een kadootje mee en kunnen met Sinterklaas op de foto.

Het uitgebreide buffet bestaat uit: Een buffet waar onze witte brigade à la minute heerlijke vlees- & visgerechten voor u bereiden; Een salade buffet met een ruime keuze aan smakelijke salades en bijbehorende dressings; Een charcuterie buffet, met verschillende vleeswaren en diverse warme vleesgerechten; Een visbuffet, waar wij op diverse manieren gerookte vissoorten en warme visgerechten presenteren; Alle gerechten worden geserveerd met passende groenten en aardappelgarnituur; Een uitgebreid assortiment aan luxe broodsoorten en heerlijke zoete lekkernijen; Een spetterend dessert. Voor de kinderen is er uiteraard een apart kinderbuffet met frietjes, snacks en poffertjes voorts bakken onze koks samen met de kinderen koekjes die mee naar huis genomen worden. Gedurende de hele brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en verse jus d'orange.

Gedurende de hele brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en verse jus d'orange. Om 14.30 uur eindigt deze smaakvolle brunch.

  • Prijs volwassenen Euro 35,00 per persoon
  • Prijs kind 4 t/m 12 jaar Euro 21,50 per persoon

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten