Direct naar de contentDirect naar de footer

Valentijnsdiner

Welkom bij ons betoverende Valentijnsdiner, waar liefde en culinaire verwennerij samenkomen voor een onvergetelijke avond vol romantiek.

Ontdek een verfijnd menu samengesteld met liefde, speciaal voor deze gelegenheid. Laat onze attente bediening u verwennen terwijl u zich verliest in het gezelschap van uw geliefde. Een onvergetelijke Valentijnsavond vol heerlijke gerechten op een versierde tafel, romantische sfeer en gedeelde liefde. Wij kijken ernaar uit om deze speciale dag met u te vieren en uw romantische ervaring in ons restaurant te verrijken.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over de ingrediënten die wij in onze gerechten gebruiken. Indien mogelijk, passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Goed om te weten:
- Er zijn geen huisdieren toegestaan in ons restaurant (van harte welkom in de hotelbar of lobby)
- Tafelvoorkeuren kunnen wij niet garanderen en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om hieraan te kunnen voldoen.

Prijzen 2024:
Volwassenen (vanaf 13 jaar): €47,50 p.p.