Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

Wild specialiteiten
  • Gerookte Hertenham

    12,50

    met bonte salade, walnootcrumble en truffelmayonaise

  • Wildbouillon

    7,50

    met sukade van Ree, knolselderij en bospaddestoelen

Tussengerecht

Tussengerecht

  • Ravioli

    14,00

    gevuld met bospaddenstoelen, truffelen wildstoof

Hoofgerechten

Hoofgerechten

Wild specialiteiten
  • Veluwse hertenbiefstukjes

    24,50

    met pompoen, paddenstoelen en wildsaus

  • Wildpeper

    21,50

    stoof van hert, haas en wildzwijn met stoofpeertje en puree van peen en ui

  • Magrat de Canard

    22,00

    eendenborstfilet met cranberrycompote,gegrilde asperges en jus van wild en steranijs

Nagerechten

Nagerechten

Wild specialiteiten
  • Hazelnoot praline roomijs

    7,50

    met karamel,oublie en slagroom