Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Wij begroeten u graag in ons ruim opgezette, sfeervolle restaurant, onze gezellige brasserie en hotelbar. Of het nu om een kop koffie gaat, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner; u bent van harte welkom!

Menukaarten

Menukaarten

Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld om uw zintuigen te prikkelen en een onvergetelijke eetervaring te bieden. Bij het samenstellen van onze menukaart hebben we gestreefd naar een harmonieuze balans tussen verfijning, creativiteit en authenticiteit.

Bekijk onze menukaarten
Birdy's bar

Birdy's bar

In onze hotel bar, met ons aansluitende terras, is het goed toeven. Onder het genot van een heerlijke kop koffie, goed glas wijn, (speciaal)biertje of frisdrank. Geniet u van de sfeervolle ambiance en de gastvrijheid van onze medewerkers.

Meer informatie
Musical De Tocht

Musical De Tocht

Wilt u Musical De Tocht bezoeken en vooraf nog dineren? Reserveer een tafel in restaurant Martinus om zeker te zijn van een plek. U kunt al vanaf 17.00 uur plaatsnemen voor het diner.
Vanuit het hotel bent u ongeveer 30 minuten met de auto bij het Friso Theater. Houdt u wel rekening met drukte bij het parkeren?

Reserveer
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
9,3
2776 beoordelingen
Alle beoordelingen
Genieten
Hotel Sneek Hilda 

Personeel met kennis en geeft je aandacht