Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Van verfijnde voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, elk gerecht op onze kaart belooft een smaakvolle reis.

Soepen

Soepen

  • 'Pot-au-feu'

    7,50

    groentebouillon | sukadevlees | boerensoepgroenten

  • Hollandse tomatensoep

    7,50

    lente uitjes | basiilicum | soepvlees

  • Romige champignonsoep

    7,50

    lentjes uitjes | scheutje room

Al onze soepen worden geserveerd met breekbrood en roomboter.

Salades

Salades

  • Caesar salade

    16,50

    romaine sla | kipfilet | Grana Padano | croutons | gekookt ei | ansjovisdressing
    * vegetarisch mogelijk

  • Tonijn salade

    16,50

    gemengde sla | augurkjes | tomaatjes | ei | olijven | haricots verts | yoghurt-dressing

  • Geitenkaas salade *

    16,50

    ''Molkerei'' geitenkaas | gemengde sla | walnoten | tomaat | croutons | honing-mosterddressing

    * Vegetarisch

Al onze salades worden geserveerd met breekbrood en roomboter.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • "Brood op de plank" *

    9,00

    desem breekbrood | roomboter | kruidenboter | tapenade | aioli

    * Vegetarisch
  • Carpaccio van Black Angus

    15,50

    rucolasalade | Grana Padano | pittenmix | olijven | tomaatjes | pesto- of truffelmayonaise

  • Beef tataki

    14,50

    dungesneden diamantbiefstuk | sesam-soja dressing | ijsbergsla | rode peper | gefrituurde uitjes

  • Op eikenhout gerookte zalm

    16,75

    frisse salade | kappertjes | rode ui | zoetzuur van komkommer | mosterd-dilledressing
    toeslag voor arrangement: + €2,00

  • Noorse cocktail garnalen

    15,00

    Noorse garnaaltjes | ijsbergsla | cocktailsaus | appel

  • Coppa di Parma

    13,50

    Italiaanse gedroogde ham | olijven | tomaatjes | rucolasalade | Grana Padano | pistache

  • Carpaccio van biet *

    12,50

    dungesneden gele biet | geitenkaas crumble | tomaatjes | pistache | rucola | balsamico

    * Vegetarisch
  • Burrata Caprese *

    13,50

    mozzarella | trostomaat | balsamico | olijfolie | geroosterde pitten

    * Vegetarisch
  • Gamba Piri Piri

    17,50

    pittige tijgergarnalen | rode peper | knoflookolie | aioli | citroen | breekbrood
    toeslag voor arrangement: + €2,00

Hoofdgerechten vlees

Hoofdgerechten vlees

  • Texelse lamshaasjes

    27,50

    Provençaals gekruid | gegrilde groenten | honing-tijmsaus
    toeslag voor arrangement groot: + €1,50

    Klein 24,50
  • Boerenschnitzel

    25,50

    champignons | ui | paprika | champignonroomsaus

    Klein 23,50
  • Tournedos au poivre

    34,50

    malse biefstuk van de haas | champignons | pepersaus
    toeslag voor arrangement: + €7,00

  • Javaanse kipsaté

    25,50

    spies van kippendij | satésaus | cassave kroepoek | zoetzuur | gefrituurde uitjes

  • Mixed grill

    34,50

    kippendijfilet | sparerib | ossenhaasmedaillon | champignons | ui |
    barbeque saus | aioli
    toeslag voor arrangement: + €7,00

  • Ossenhaasmedaillions Black Angus

    28,50

    1 of 2 medaillions | champignons | ui | kalfsjus
    toeslag voor arrangement groot: + €2,50

    Klein 25,50
  • Varkenshaasspies “Frysk Bargje”

    25,50

    XL spies 300 gram | gegrilde groenten | grove mosterdsaus

  • Halve kip van de spit

    25,50

    halve kip | geroosterde groente | citroenmayonaise | gebakken uitjes

  • Big Valk burger

    25,50

    100% rundvlees | augurk | kaas | ui | Mexicaanse salsa | ijsbergsla

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, verse warme groente en huisgemaakte appelcompote. Garnituren kunnen naar wens worden bijbesteld.

Keuze sauzen: champignonroomsaus | pepersaus | kalfsjus | satésaus | mosterdsaus + € 2,50

 

Hoofdgerechten vis

Hoofdgerechten vis

  • Zalmfilet uit de oven

    27,50

    gelakt met dille-mosterdsaus | kreeftensaus
    toeslag voor arrangement groot: + €2,00

    Kleiner gerecht 25,50
  • Noordzee sliptongetjes

    29,50

    2 of 3 sliptongetjes van de Harlinger visafslag | remouladesaus
    toeslag voor arrangement groot: + €3,00

    Kleiner gerecht 26,50
  • Zeebaars van het Wad

    28,50

    op de huid gebakken filet | gegrilde groente | antiboise

  • Visserslatijn

    34,50

    zalmfilet | zeebaarsfilet | gamba's | ratatouille | kreeftensaus
    toeslag voor arrangement: + €7,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, verse warme groente en huisgemaakte appelcompote. Garnituren kunnen naar wens worden bijbesteld.

Hoofdgerechten vegetarisch

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Paddenstoelen Wellington *

    24,50

    bladerdeeg gevuld met paddestoelen | fetakaas |
    walnoten | pesto

    * Vegetarisch
  • Asperge ravioli *

    24,50

    met asperge gevulde pasta | Grana Padano | hollandaisesaus

    * Vegetarisch
  • Franse quiche *

    24,50

    Provençaalse groentevulling | tomaatjes | brie de Meaux

    * Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, verse warme groente en huisgemaakte appelcompote. Garnituren kunnen naar wens worden bijbesteld.

Nagerechten

Nagerechten

  • Tartufo hazelnoot

    9,50

    Italiaanse truffel | chocobol | crunch van hazelnoot | slagroom

  • Red velvet

    9,50

    red velvet cake | frambozenmacaron | rode vruchtencoulis | slagroom

  • Witte chocolade mousse

    9,50

    crumble van Bastogne | caramel | choco schaafsel | kletskop

  • Lente sorbet

    9,00

    mango sorbetijs | aardbei sorbetijs | vers fruit | slagroom | sorbetsaus

  • "Zwarte kip"

    7,50

    advocaat | vanille roomijs | slagroom

  • Dame Blanche

    9,00

    vanilleroomijs | chocoladesaus | slagroom | oublie

  • Roomijsje "om mee te doen"

    6,75

    bolletje vanille roomijs | slagroom

 

 

 

Special coffees

Special coffees

  • Irish Coffee

    8,50

    Ierse whiskey | ongezoete room

  • French Coffee

    8,50

    Grand Marnier | ongezoete room

  • Italian Coffee

    8,50

    Disaronno amaretto | ongezoete room

  • Spanish Coffee

    8,50

    Tia Maria | ongezoete room

  • Sneker Coffee

    8,50

    Weduwe Joustra Beerenburg | ongezoete room