Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze hotelfaciliteiten

Geniet tijdens uw verblijf van de verschillende faciliteiten van Hotel Sneek. Bekijk op deze pagina over welke faciliteiten Hotel Sneek beschikt en wat voor plannen u kunt maken voor tijdens uw verblijf!

Extra's

Extra's

Maak uw verblijf of bezoek aan ons hotel compleet en reserveer één of meerdere van onze extra’s. De extra’s kunt u direct bijboeken na het maken van uw reservering via valkexclusief.nl, in uw Valk Loyal profiel of via onze receptie.

Extra's bekijken
Elektrische sloep huren

Elektrische sloep huren

Huur een elektrische sloep en maak een prachtige tocht over het bekende Sneekermeer, richting het centrum van Sneek of door de prachtige wateren in de omgeving. De 10 persoonssloepen zijn volledig elektrisch, eenvoudig te besturen en fluisterstil. Geniet van een comfortabele ochtend-, middag of hele dag op het water!

Meer informatie
Omgeving

Omgeving

Van der Valk hotel Sneek ligt aan de rand van de Friese stad Sneek. Met het centrum op 30 min. loopafstand en ligt tussen de Friese steden Bolsward, Leeuwarden en Heerenveen in: de perfecte uitvalbasis voor uw verblijf in de mooie provincie Fryslân

Meer informatie