Direct naar de contentDirect naar de footer

Wellness

Geniet van een ontspannende massage of facial. Of verwen u zelf met een heerlijke zonaromasessie.

Relaxen in sneek

In samenwerking met Spa Wellness Sneek op 10 autominuten van Hotel Sneek verwijdert bieden wij u luxe op niveau. Speciaal voor Hotel Sneek heeft Spa & Wellness Sneek een drietal luxe behandelingen samengesteld.

Spa Wellness Sneek biedt persoonlijke aandacht en hoog gekwalificeerde specialistes in combinatie met de producten van Maria Galland, Thal'íon, Malima Spa en Medex. Deze combinaties zorgen voor een individuele verzorging op het hoogste niveau. De spabehandelingen kunnen volledig afgestemd worden naar uw individuele wensen en behoeften.

Bij de receptie kunt u uitgebreide informatie krijgen en hebben wij alle behandelingen voor u op een rijtje gezet.

Wilt u tijdens uw verblijf in Hotel Sneek toch ook nog even naar de kapper, pedicure of langs de nagelstyliste.. laat ons informeren of wij voor u een afspraak kunnen inplannen!!

Wellicht een idee om met zussen, nichten of vriendinnen dag een beautyarrangement in te plannen bij Spa Wellness Sneek in combinatie met een verblijf in Hotel Sneek ! Graag informeren wij u naar de combinatie behandelingen of voor een arrangement op maat. Maar ook als echtpaar kunt u goed terecht bij Wellness Spa Sneek, zij zijn specialist op het gebied van behandelingen voor de mannenhuid!

Voor de speciale arrangementen met een overnachting, ontbijt en diner verwijzen wij u naar de arrangementen pagina!

Kijk voor meer informatie op www.spawellnesssneek.nl