Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop hotel in Sneek

Sneek: een toeristische trekpleister in Friesland. De historische binnenstad is een bezoekje meer dan waard. Monumenten, musea, fraaie stadsgezichten: u vindt het allemaal in Sneek. De stad is bovendien een paradijs voor watersporters: aanlegsteigers voor bootjes zijn er meer dan voldoende langs de grachten en kanalen in de stad! Het Sneekermeer is bekend voor zijn waterrecreatie, maar is ook een prachtig natuurgebied. Wie van shoppen houdt, kan in de vele winkels in Sneek zijn hart ophalen. Goedkoop overnachten in Sneek? Bekijk de website van hotel Van der Valk Sneek en zoek naar last minute aanbiedingen en voordelige arrangementen. Ons hotel biedt u veel comfort voor een erg aantrekkelijke prijs. Goedkoop overnachten in Friesland: daarvoor moet u bij Van der Valk Sneek zijn!

BOEK EEN HOTEL IN SNEEK

GOEDKOOP OVERNACHTEN SNEEK LIGGING

Van der Valk Sneek is erg praktisch gelegen in de buurt van autosnelweg A7, vlak naast een klein meer. Op onze uitgebreide parking plaatst u gratis uw auto tijdens uw verblijf. Dankzij de centrale ligging van Sneek in de provincie Friesland bereikt u snel andere bekende Friese steden. De Friese hoofdstad Leeuwarden ligt op slechts 30 kilometer afstand. Goedkoop hotel Sneek? Van der Valk Sneek is een terechte keuze!

ZOEK NAAR EEN HOTEL SNEEK AANBIEDING

Goedkoop overnachten te Sneek is eenvoudig als u de aanbiedingen bij Van der Valk in het oog houdt. Ook met een voordelige last minute mag u rekenen op een perfecte dienstverlening in ons hotel. U zult verbaasd zijn over de talrijke faciliteiten die ons hotel te bieden heeft! Bij Spa Wellness Sneek, op slechts 10 autominuten van hotel Sneek, wordt u verwend met een ontspannende massage, een aroma sessie en andere spabehandelingen. U ontvangt bij onze receptie een dagpas om een dagje naar hartenlust te fitnessen of zwemmen in het nabijgelegen sportcentrum Optisport Health Club Sneek.

HEERLIJK ETEN EN GOEDKOOP OVERNACHTEN SNEEK

Goedkoop overnachten Sneek, maar tegelijk genieten van heerlijke maaltijden? Dat kan bij Van der Valk Sneek. Profiteer van het uitgebreide assortiment bij ons ontbijtbuffet met live cooking. 's Middags mag u aanschuiven voor ons lunchbuffet. Voor het diner serveren wij u smakelijke gerechten uit de Franse keuken, alsook andere internationale gerechten. Geniet nadien van een gezellige borrel in onze sfeervolle hotelbar! Goedkoop overnachten Sneek: daarvoor moet u bij Van der Valk Sneek zijn!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

HOTEL SNEEK

  • Perfecte trouwlocatie
  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietshuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe