Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Makkum

Makkum ligt net onder de grens waar de Afsluitdijk eindigd en waar men Friesland in rijdt. In de directe omgeving zijn ook plaatsen als Cornwerd, Piaam, Engwier, Idsegahuizem en Allingawier te vinden. De dichtsbijzijnde steden zijn Bolsward en Sneek, voor een overnachting in de buurt van Makkum is hotel Sneek een goed alternatief.

Boek een hotel bij Makkum

HOTEL SNEEK DÉ OPLOSSING VOOR HOTEL MAKKUM

In dit hotel (Makkum en omgeving) kunt u heerlijk in luxe verblijven en ontspannend van de SPA en wellness Sneek. Zonaromasessie, massage of facial het is er allemaal te krijgen. Deze locatie kunt u bereiken met de auto dit ligt namelijk op steenworp afstand van het hotel. Daarnaast is het hotel gelegen aan het Burgemeester Rasterhoffpark waar u de Friese landerijen kunt aanschouwen vanaf het terras.

De kamers zijn voorzien van alle gemakken die u nodig heeft tijdens een verblijf. Er zijn Comfortkamers beschikbaar die uitzicht hebben op de de parkzijde en de waterzijde. Maar ook Familiekamers en Suites ontbreken niet in dit hotel. Suites zijn er in verschillende gradaties te boeken namelijk, Junior, Superior, Poortwachter en de bruidssuite.

TROUWEN IN DE BUURT VAN HOTEL MAKKUM

Landgoed Epemastate, uit 1625, is de trouwlocatie (officiële) in de buurt. Deze trouwlocatie is gevestigd in Ysbrechtum een plaats dicht tegen Sneek aan. De tuinen zijn volledig in Engelse landschapsstijl aangelegd en geniet van veel boeren- en bonte krokus. Na een bruiloft met allure op deze prachtige locatie kunt u genieten van een van de grootste kamers in dichtsbijzijnde hotel Makkum, namelijk de bruidssuite. Deze kamer in hotel Makkum is onder andere voorzien van luxe duo hemeldouche, een hartvormig bubbelbad, openhaard, zithoek en balkon.

Luxe is de standaard van dit hotel. Makkum is goed bereikbaar met de Shuttle service die dit hotel biedt. Ook kan men naar Schiphol worden gebracht door een van de medewerkers via hotel Makkum. Voor zakelijke verblijven heeft dit hotel ook van alles te bieden. Verschillende vergader tot congres zalen en er kan gratis gebruik gemaakt worden van de Wifi.

HOTEL MAKKUM OOK VOOR CULTURELE ACTIVEITEN

Makkum is een bekende toeristenplaats in de provincie Friesland. U kunt er onder andere rondvaarten boeken, uit eten in een van de vele restaurants, winkelen, op het strand liggen en een bezoekje brengen aan de jachthaven. Daarnaast heeft Makkum een rijke historie en deze plaats bezit over 50 rijksmonumenten.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod