Direct naar de contentDirect naar de footer
Bruiloften
Bruiloften

Trouwlocaties Friesland

Op zoek naar trouwlocaties Friesland? Dan kunt u goed terecht bij Hotel Sneek, gelegen aan de randweg rondom deze Friese plaats. Het is makkelijk bereikbaar en er zijn verschillende speciale trouwzalen beschikbaar om van uw trouwdag een dag te maken om nooit te vergeten. Ook is in de nabije omgeving Landgoed Epemastate te vinden dit is een officiële trouwlocatie, voor het trouwen in Friesland.

Als u wilt trouwen in Friesland zijn er verschillende mogelijkheden, zoals de aankleding van de zaal, een speciaal menu (waarbij u vooraf alle gerechten kunt proeven) en uiteraard een bruidstaart naar uw keuze. Alles om deze dag speciaal te maken en zodat u volop kunt genieten.

TROUWEN IN FRIESLAND

Natuurlijk hoort er bij deze speciale dag ‘trouwen in Friesland’ een mooie bruidssuite. Dat kan bij verschillende trouwlocaties in Friesland, zo ook bij Hotel Sneek. In dit hotel is een ruime (90 m2) bruidssuite te vinden waar u de dag in stijl kunt afsluiten met uw geliefde. In deze suite is een romantische bubbelbad in hartvorm te vinden maar ook een ruim woongedeelte met open haard. In de luxe badkamer is ook een duo-hemeldouche en een sauna te vinden om na deze drukke dag te kunnen ontspannen. Deze hotelkamer is niet geschikt voor kinderen en hij kan maximaal geboekt worden voor 2 personen.

LANDGOED EPEMASTATE

Landgoed Epemastate is een landhuis gelegen in Ysbrechtum vlakbij Sneek. Het landhuis heeft een adellijke geschiedenis en het is tegenwoordig een prachtige unieke trouwlocatie. Deze locatie geniet een lange oprijlaan, adembenemende parktuin en romantisch en een karakteristieke suite.

SNEEK

Sneek is de watersport stad van Nederland. Het heeft in verschillende tijden van het jaar activiteiten en evenementen gekoppeld aan de watersport. Bijvoorbeelde de Sneekweek, het grootste (binnenvaart) zeilevenement van Europa. Dit evenement vindt vaak plaats in Augustus en er komen duizende bezoekers op af per jaar. Naast dit evenement kan men ook genieten van een mooie natuur rondom Sneek maar ook een prachtige historische binnenstad. Hier kunt u winkelen, musea bezoeken, op een terrasje zitten en genieten van de architectuur.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

HOTEL SNEEK

  • Perfecte trouwlocatie
  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietshuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe