Direct naar de contentDirect naar de footer
Seizoensdeals Herfst
Seizoensdeals Herfst

Van der Valk Arrangementen

Sneek is een typische watersportstad die zijn sterk groeiend aantal bezoekers veel meer te bieden heeft dan water. Daar spelen de van der valk Sneek arrangementen maximaal op in. Sneek telt vele historische gebouwen en monumenten die uitstekend bewaard bleven. Naast een grote verscheidenheid aan musea heeft Sneek ook een gezellig en gevarieerd winkelcentrum met stemmige cafés, restaurants en gezellige terrasjes. Aan overnachtingsmogelijkheden is er ook geen gebrek. In dit aanbod valt Hotel Sneek op door zijn comfortabele infrastructuur en zijn vele van der valk Sneek arrangementen.

BOEK EEN HOTEL IN SNEEK

Combineer Van der Valk Sneek arrangementen met Elfstedentocht

Met een van de vele van der valk Sneek arrangementen komt u tot rust. Hotel Sneek vindt u in de provincie Friesland in het noorden van Nederland. Deze meest groene provincie van Nederland is wereldbekend om zijn legendarische schaatsmarathon de Elfstedentocht. Deze sportieve manifestatie staat dan ook hoog bovenaan de van der valk Sneek arrangementen. Deze zijn vaak seizoensgebonden, maar ook gefocust op recreatieve sportievelingen, liefhebbers van kunst en cultuur, culinaire en andere stille genieters. Friesland is de meest uitgestrekte en groene provincie van Nederland en daar vormt Sneek geen uitzondering op. U vindt er vele prachtige meren, in de zomer erg populair bij watersporters. Sneek is samen met Friesland een winterse topbestemming voor schaatsers. De toeristische sector speelt daar uiteraard handig op in. Zeker met van der valk hotel Sneek arrangementen, vooral gericht op recreatieve watersporters en schaatsers.

Toeristische toppers

Het Sneekermeer en de historische binnenstad zijn de absolute blikvangers van de stad. De grootste trekpleisters zijn de Sneekweek met aangepaste festiviteiten rond de vele zeilwedstrijden, de Martinikerk en het historische gebied er omheen. Voor al deze topevenementen organiseert van der valk Sneek evenementen. Boek nu zo'n valk Sneek arrangement voor ze zijn volgeboekt.

Kamers met maximaal comfort bij een Van der Valk Sneek arrangement

Overnachten tijdens een van de vele van der valk arrangementen Sneek is een echte belevenis. Alle kamers en suites zijn er voorzien van alle comfort. Naast de comfortkamers aan de park- en de waterzijde beschikt u er over ruime familiekamers en riante luxe suites. Alle kamers en suites zijn uitgerust met een 42 inch flatscreentelevisie, beschikken over airconditioning, een ligbad en een aparte douche en een balkon of terras. Er is dus alles aanwezig om van de vele van der valk Sneek arrangementen onvervalste toppers te maken.

Epemastate nabij Van der Valk Sneek

Op wandelafstand van Hotel Sneek ligt Epemastate, een landhuis daterend uit 1650. Het grondig gerestaureerde poortgebouw vormt vandaag de imposante toegang tot het landgoed Epemastate. Dat doet nu al vele jaren dienst als officiële trouwlocatie van de stad. Naast ontbijtsessies worden er ook (feest)maaltijden, recepties en vergaderingen georganiseerd. Vele organisaties van Van der valk Sneek arrangementen vinden plaats op dit landgoed.

Bekijk onze prachtige arrangementen.