Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Friesland

Ontdek de watersportstad Sneek vanuit Van der Valk Friesland. Gelegen aan de A7, vlak voordat u Sneek inrijdt. Als u vanuit Joure komt, ziet u onze toekan u al tegemoet lachen. Maak kennis met de mooie en bijzondere natuur die Friesland u te bieden heeft. En ook de cultuur, die veel draait om de watersporten, mag u natuurlijk niet vergeten. Hotel Van der Valk Friesland biedt u luxe. Valk Friesland is een warme plek om weer terug te komen na een intensieve en interessante dag in of rondom Sneek.

BOEK EEN HOTEL IN SNEEK

Omgeving Van der Valk Friesland

Als u overnacht in Van der Valk Friesland in Sneek, mag u het oude historische centrum niet missen. Maak een foto van de beroemde Waterpoort en haal bij de bakker een lekkere Friese Oranjekoek. Bij mooi weer bezoekt u het grote Sneekermeer. Uitstekend om een dagje te zwemmen, of om een zeilboot te huren. Bij minder goed weer kunt u naar het beroemde Fries Scheepvaart Museum, waarbij u alles te weten komt over de historie van de stad Sneek en de provincie Friesland. Vanuit Van der Valk Friesland in Sneek kunt u ook gemakkelijk naar andere steden, zoals Bolsward, Workum, Joure en Heerenveen.

Gemakkelijk bereikbaar

Veel mensen in de Randstad hebben het idee dat Friesland altijd erg ver weg ligt. Maar door de Afsluitdijk valt dit reuze mee. Binnen 1,5 uur rijdt u vanuit Amsterdam naar Van der Valk Friesland. Ondanks dat Sneek een stad is, komt u aan in een oase van rust. En ook vanuit de steden in het oosten van het land, zoals Enschede en Nijmegen, bereikt u het Van der Valk Friesland al in minder dan twee uur rijden. Friesland is een bijzonder landschap, met veel weilanden en water. Een landschap dat geen enkele andere provincie kent.

Faciliteiten vd Valk Friesland

Hebt u een drukke dag gehad? Misschien wel vergaderingen, of vol met leuke activiteiten. Kom dan bij tijdens een ontspannende massage of facial bij Spa Wellness Sneek, waar wij een samenwerking mee hebben. Drink daarna een lekkere borrel in onze hotelbar. Zo bent u de volgende dag weer helemaal uitgerust en kunt u bij onze receptie fietsen huren, om het Friese landschap te ontdekken. Wilt u nog meer van Friesland zien? Bekijk dan ook eens onze andere Van

der Valk hotels Friesland bij Drachten, Hardegarijp en Heerenveen. Als u luxe en comfort hoog in het vaandel heeft staan, kiest u voor Van de Valk Friesland. Bekijk nu onze aantrekkelijke prijzen.

HOTEL SNEEK

  • Perfecte trouwlocatie
  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietshuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe