Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Sneek Aanbieding

Zoekt u een goed hotel om te overnachten tijdens uw verblijf in Sneek? Dan is een Van der Valk hotel Sneek aanbieding exact wat u wil. Hotel Sneek is gelegen aan de Rijksweg A7 nabij afrit 22. Deze nabijheid bij de uitvalswegen maakt van hotel Sneek de ideale uitvalsbasis voor een trip richting deze charmante kleine stad. Zoals u mag verwachten van Van der Valk staat de service ook op punt. Zo wordt is een Van der Valk hotel Sneek aanbieding een shuttle-service die u vanaf het station vlot tot bij het hotel brengt.

BOEK EEN HOTEL IN SNEEK

Van der Valk hotel Sneek aanbieding: de omgeving

Sneek is in de laatste jaren een kleine toeristische trekpleister in het hart van Friesland geworden. Een hotel Sneek aanbieding is een verblijf dat garant staat voor een leuk bezoek aan de historische binnenstad, tal van monumenten, interessante musea en knappe stadsgezichten. Ook de iets wijdere omgeving kunt u dankzij de Van der Valk hotel Sneek aanbieding verkennen. Onze uitgebreide parking staat ter beschikking om gratis uw auto te parkeren tijdens uw verblijf. Wat valt er in die omgeving dan te zien? Wat dacht u van het pittoreske Sneekermeer, de gezellige plaats Makkum, het Scheepvaartmuseum en natuurlijk ligt ook Leeuwarden op slechts een twintig minuten rijden.

Van der Valk hotel Sneek aanbieding: fantastische faciliteiten

Het leukste aan de Van der Valk hotel Sneek aanbieding? De vele faciliteiten waar u als bezoeker gebruik van kunt maken om er een topverblijf van te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Spa Wellness waar een arrangement voor bestaat op nog geen tien minuten van het hotel. Ook het nabijgelegen sportcentrum Optisport Health Club Sneek heeft een verregaande samenwerking met ons hotel. Een Van der Valk hotel Sneek aanbieding zonder culinair genot is ook geen goede aanbieding. Om die reden kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een arrangement met live cooking. In het restaurant mag u dan weer elke ochtend een uitgebreid assortiment verwachten bij het ontbijtbuffet. Tijdens de middag is er een lunchbuffet en in de avond kunt u met uw partner en/of gezin lekker dineren in het restaurant. Een borrel nadien? Dan staat de hotelbar voor u klaar.

Overtuigd? Bekijk hier onze arrangementen.