Direct naar de contentDirect naar de footer
Zalen voor 2 - 500 personen
Zalen voor 2 - 500 personen

Zoekt u naar vergaderlocatie dichtbij Friesland?

Een aantal facetten zijn zeer belangrijk wanneer u zoekt naar een vergaderlocatie in Friesland. In de eerste plaats moet de zaal niet te groot zijn. Daarnaast is het van belang dat er genoeg licht en ruimte is. Tenslotte zijn goede faciliteiten onmisbaar wanneer u effectief wilt vergaderen in Friesland. Wilt u zeker weten dat u een uitstekende vergaderlocatie in Friesland heeft, kies dan voor een van de vergaderzalen van hotel Van der Valk Sneek. Dit is de perfecte locatie voor het beleggen van vergaderingen, trainingen, seminars, productpresentaties of congressen.

BOEK EEN VERGADERLOCATIE IN HOTEL SNEEK

PERFECTE VERGADERLOCATIE VLAKBIJ FRIESLAND

U kunt bij ons kiezen uit 9 verschillende zalen. In de grootste zaal is ruimte voor 500 mensen. Dankzij de comfortabele stoelen, de airconditioning, de ruime opzet, het vele daglicht en de uitstekende technische faciliteiten weet u zeker dat u samenkomt in een perfecte vergaderruimte in Friesland. U zult merken dat dit de effectiviteit van de vergadering zeker ten goede komt. Ook wanneer u een vergaderlocatie in Friesland voor meerdere dagen nodig hebt, bent u bij ons aan het juiste adres.

VOORDELEN VAN ONZE VERGADERLOCATIE NABIJ FRIESLAND

Reserveer nu een van de zalen van hotel Van der Valk Sneek als u zoekt naar een goede vergaderlocatie in Friesland. U profiteert dan van onder andere de volgende voordelen:

- U kunt bij ons gratis parkeren tijdens uw vergadering of bijeenkomst

- In iedere zaal maakt u gratis gebruik van Wifi

- Er is veel daglicht in onze zalen

- Wij beschikken over comfortabele stoelen

- Ons team is bijzonder flexibel en denkt graag met u mee

Combineer de vergaderlocatie Friesland met overnachting

Wellicht is het een aanrader om de vergaderlocatie in Friesland ook te gebruiken voor een overnachting. Hotel van der Valk Sneek biedt u diverse vergaderruimtes in Friesland aan, maar is ook de beste plek wanneer u zoekt naar een of meerdere overnachtingen. Onze kamers zijn ruim en luxe en van alle gemakken voorzien. Wat denkt u van een ontspannen afsluiting van de vergadering? Als u een overnachting boekt bij hotel Van der Valk Sneek, maakt u gratis gebruik van onze wellness faciliteiten. Boek nu een van de fijne zalen van hotel Van der Valk Sneek als u zoekt naar een goede vergaderlocatie in Friesland.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod