- Hotel naam
- Hotel Sneek
- Adres
- Burgemeester Rasterhofflaan 1
- Postcode en plaats
- 8606KZ Sneek
- Locatie
- Open in Google Maps
Diner
Van verfijnde voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, elk gerecht op onze kaart belooft een smaakvolle reis.
Salades
Caesar salade
16,50 romaine sla | kipfilet | Grana Padano | croutons | gekookt ei | ansjovisdressing
* vegetarisch mogelijkTonijn salade
16,50 gemengde sla | augurkjes | tomaatjes | ei | olijven | haricots verts | yoghurt-dressing
Geitenkaas salade *
16,50 ''Molkerei'' geitenkaas | gemengde sla | walnoten | tomaat | croutons | honing-mosterddressing
* Vegetarisch
Al onze salades worden geserveerd met breekbrood en roomboter.
Soepen
'Pot-au-feu'
7,50 groentebouillon | sukadevlees | boerensoepgroenten
Hollandse tomatensoep
7,50 lente uitjes | basiilicum | soepvlees
Romige champignonsoep
7,50 lentjes uitjes | scheutje room
Al onze soepen worden geserveerd met breekbrood en roomboter.
Voorgerechten
"Brood op de plank" *
9,00 desem breekbrood | roomboter | kruidenboter | tapenade | aioli
* VegetarischCarpaccio van Black Angus
15,50 rucolasalade | Grana Padano | pittenmix | olijven | tomaatjes | pesto- of truffelmayonaise
Beef tataki
14,50 dungesneden diamantbiefstuk | sesam-soja dressing | ijsbergsla | rode peper | gefrituurde uitjes
Op eikenhout gerookte zalm
16,75 frisse salade | kappertjes | rode ui | zoetzuur van komkommer | mosterd-dilledressing
toeslag voor arrangement: + €2,00Noorse cocktail garnalen
15,00 Noorse garnaaltjes | ijsbergsla | cocktailsaus | appel
Coppa di Parma
13,50 Italiaanse gedroogde ham | olijven | tomaatjes | rucolasalade | Grana Padano | pistache
Carpaccio van biet *
12,50 dungesneden gele biet | geitenkaas crumble | tomaatjes | pistache | rucola | balsamico
* VegetarischBurrata Caprese *
13,50 mozzarella | trostomaat | balsamico | olijfolie | geroosterde pitten
* VegetarischGamba Piri Piri
17,50 pittige tijgergarnalen | rode peper | knoflookolie | aioli | citroen | breekbrood
toeslag voor arrangement: + €2,00
Hoofdgerechten vlees
Texelse lamshaasjes
27,50 Provençaals gekruid | gegrilde groenten | honing-tijmsaus
toeslag voor arrangement groot: + €1,50Klein 24,50Boerenschnitzel
25,50 champignons | ui | paprika | champignonroomsaus
Klein 23,50Tournedos au poivre
34,50 malse biefstuk van de haas | champignons | pepersaus
toeslag voor arrangement: + €7,00Javaanse kipsaté
25,50 spies van kippendij | satésaus | cassave kroepoek | zoetzuur | gefrituurde uitjes
Mixed grill
34,50 kippendijfilet | sparerib | ossenhaasmedaillon | champignons | ui |
barbeque saus | aioli
toeslag voor arrangement: + €7,00Ossenhaasmedaillions Black Angus
28,50 1 of 2 medaillions | champignons | ui | kalfsjus
toeslag voor arrangement groot: + €2,50Klein 25,50Varkenshaasspies “Frysk Bargje”
25,50 XL spies 300 gram | gegrilde groenten | grove mosterdsaus
Halve kip van de spit
25,50 halve kip | geroosterde groente | citroenmayonaise | gebakken uitjes
Big Valk burger
25,50 100% rundvlees | augurk | kaas | ui | Mexicaanse salsa | ijsbergsla
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, verse warme groente en huisgemaakte appelcompote. Garnituren kunnen naar wens worden bijbesteld.
Keuze sauzen: champignonroomsaus | pepersaus | kalfsjus | satésaus | mosterdsaus + € 2,50
Hoofdgerechten vis
Zalmfilet uit de oven
27,50 gelakt met dille-mosterdsaus | kreeftensaus
toeslag voor arrangement groot: + €2,00Kleiner gerecht 25,50Noordzee sliptongetjes
29,50 2 of 3 sliptongetjes van de Harlinger visafslag | remouladesaus
toeslag voor arrangement groot: + €3,00Kleiner gerecht 26,50Zeebaars van het Wad
28,50 op de huid gebakken filet | gegrilde groente | antiboise
Visserslatijn
34,50 zalmfilet | zeebaarsfilet | gamba's | ratatouille | kreeftensaus
toeslag voor arrangement: + €7,00
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, verse warme groente en huisgemaakte appelcompote. Garnituren kunnen naar wens worden bijbesteld.
Hoofgerechten vegetarisch
Paddenstoelen Wellington *
24,50 bladerdeeg gevuld met paddestoelen | fetakaas |
walnoten | pesto* VegetarischAsperge ravioli *
24,50 met asperge gevulde pasta | Grana Padano | hollandaisesaus
* VegetarischFranse quiche *
24,50 Provençaalse groentevulling | tomaatjes | brie de Meaux
* Vegetarisch
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, verse warme groente en huisgemaakte appelcompote. Garnituren kunnen naar wens worden bijbesteld.
Nagerechten
Tartufo hazelnoot
9,50 Italiaanse truffel | chocobol | crunch van hazelnoot | slagroom
Red velvet
9,50 red velvet cake | frambozenmacaron | rode vruchtencoulis | slagroom
Witte chocolade mousse
9,50 crumble van Bastogne | caramel | choco schaafsel | kletskop
Lente sorbet
9,00 mango sorbetijs | aardbei sorbetijs | vers fruit | slagroom | sorbetsaus
"Zwarte kip"
7,50 advocaat | vanille roomijs | slagroom
Dame Blanche
9,00 vanilleroomijs | chocoladesaus | slagroom | oublie
Roomijsje "om mee te doen"
6,75 bolletje vanille roomijs | slagroom
Special coffees
Irish Coffee
8,50 Ierse whiskey | ongezoete room
French Coffee
8,50 Grand Marnier | ongezoete room
Italian Coffee
8,50 Disaronno amaretto | ongezoete room
Spanish Coffee
8,50 Tia Maria | ongezoete room
Sneker Coffee
8,50 Weduwe Joustra Beerenburg | ongezoete room