Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt de lekkerste voorgerechten voor
  • PROEVERIJ SNEEK

    9,00

    selectie van voorgerechten in amusestijl

  • CARPACCIO

    12,00

    met Balsamico ui, pesto, pijnboompitten en Grana Padano

  • Spaanse serranoham

    9,00

    met galiameloen en rucola

  • Vis op lei

    13,00

    combinatie van gerookte vissoorten en garnalen met cocktailsaus

  • Hollandse garnalen cocktail

    14,00

    Stellendamse garnalen met cocktailsaus

  • Graved lachs

    10,00

    in mosterd en dille gemarineerde zalm met een frisse mesclumsalade en kapperappeltjes

  • Coppa di Parma

    10,00

    gedroogde ham , mozzarella, rucolasalade en olijfolie

  • Buffelmozzarella Caprese *

    10,00

    little gem sla, tomberry, basilicum en gerookte olijfolie

    * Vegetarisch
  • Gegrilde watermeloen *

    9,00

    met fetacrumble, waterkers, munt, olijolie en balsamico

    * Vegetarisch
  • California Rolls

    9,00

    sushirijstrol met surimi, komkommer, zalm, kikkoman, wasabi, wakame

Soep

Soep

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Hollandse tomatensoep

    6,00

    gemaakt van pomodori tomaten met balletjes en room

  • Pot au Feu

    6,00

    groentebouillon met boerensoepgroente en sucadevlees

  • Mosterdsoep

    6,00

    met spekjes en room

  • Thom Kah Kai Gamba

    7,00

    pittige Thaise soep met kokosmelk, gamba’s en bosui

  • THOM KAH KAI KIP

    7,00

    pittige Thaise soep met kokosmelk, kip en bosui

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Geitenkaas uit de oven *

    9,00

    met rucola, cherrytomaat, walnoot en honing

    * Vegetarisch
  • Coquilles

    12,00

    met pompoencrème en gerookte olijfolie

  • Gelakt buikspek van Fribernevarken

    12,00

    met doperwtencreme, pompoenmousse en little gem

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • KABELJAUWFILET

    19,00

    met groene asperges, peentjes, tomaat en mosterdsaus

  • SLIPTONG

    21,00

    drie tongetjes op de plaat gebakken met peentjes, tomaat en remouladesaus

  • Noorse zalmfilet

    20,00

    op de plaat gebakken met asperges, peentjes en kreeftensaus

  • Zalm uit de oven

    20,00

    met grana padano, tomaat, oregano, wortelspaghetti, hollandaise en little gem

  • Noordzee scholfilet

    18,00

    met peentjes, tomaat en remouladesaus

  • Gamba’s

    20,00

    met noedels, Teriyakisaus, japanse wokgroente en rode peper

  • Lekkerbekje

    18,00

    gefrituurde kabeljauw met peentjes en remouladesaus

Hoofdgerechten Vegetarisch

Hoofdgerechten Vegetarisch

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Portobello Paddenstoel *

    17,00

    Gevuld met risotto en eekhoorntjesbrood en gegratineerd met Blue de Wolvega

    * Vegetarisch
  • Japanse Noodleschotel *

    17,00

    met bimi, shi-take en roerbakgroente in teriyakisaus

    * Vegetarisch
  • Ravioli di Formaggio *

    17,00

    met artisjok en Pecorino gevulde pasta met Gorgonzolasaus en Grana Padano

    * Vegetarisch

Hoofdgerechten Valk Klassiekers

Valk Klassiekers
  • Black angus kogelbiefstuk

    20,00

    met champignons, gepofte tomaat, bimi en kruidenboter

  • Tournedos van Limousin rund

    25,00

    met groene asperges, crème van pompoen en kalfsjus

  • Tournedos “Surf & Turf”

    28,00

    met gamba’s, oesterzwammen, bimi en teriyaki

  • Varkenshaas van Friberne

    20,00

    combinatie van medaillon, buikspek, procureur met champignon, tomaat en roomsaus

  • Schnitzel van Friberne

    18,00

    met gebakken uitjes, champignon, paprika, gepofte tomaatjes

  • Franse boerderijkip “Label Jaune”

    18,00

    met minimais, tomaat en mayonaise

  • Naar keuze extra saus

    2,00

    - pepersaus-stroganoffsaus-champignonroomsaus-satésaus-kalfsjus -

Hoofdgerechten voor de echte vleeseters

Hoofdgerechten voor de echte vleeseters

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Texelse lamsrack van de grill

    25,00

    met groene asperges, mini paprika en honing thijmjus

  • T bone steak, 500 gram

    30,00

    met courgette, paprika, gepofte tomaat en kruidenboter

  • Chateaubriand van kalfshaas (2-persoons)

    50,00

    met ui, paprika, paddestoelen, asperges, tomaat en kalfjus

  • Supersate Xl van Friberne varken

    18,00

    met wokgroente, kroepoek en satésaus

  • Japanse kippedij Yakatori

    18,00

    met noedels, yakatorisaus, bimi en oesterzwammen

  • Big Valk burger

    16,00

    Bun met XL burger rijk belegd met spek, ui, kaas en ijsbergsla , barbecuesaus, Heinz tomatenketchup en Brander mayonaise

  • Naar keuze extra saus

    2,00

    - pepersaus-stroganoffsaus-champignonroomsaus-satésaus-kalfsjus -

De kleine eter hoofdgerechten

De kleine eter hoofdgerechten

Voor de 'kleinere' eters
  • Kleine schnitzel (120 gram)

    15,00

    met gebakken ui, champignons en paprika

  • Varkenshaasmedaillon (130 gram)

    16,00

    met champignon, tomaat en roomsaus

  • Kleine zalmfilet (120 gram

    16,00

    met peentjes, tomaat en kreeftensaus

  • SLIPTONG

    17,00

    twee tongetjes op de plaat gebakken met peentjes en remouladesaus

  • Japanse noodles

    17,00

    met bimi, shi-take en roerbakgroente in teriyakisaus

  • NAAR KEUZE EXTRA SAUS

    2,00

    -pepersaus-champignonroomsaus-satésaus-kalfsjus-

Kindergerechten

Kindergerechten

Voor de kleintjes
  • PANNENKOEK

    7,00

    met stroop, poedersuiker en roomboter

  • FRIKADEL

    7,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • KROKET

    7,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • KIPNUGGETS

    7,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • HAMBURGER

    7,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • KAASSOUFFLE

    7,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • BIEFSTUK (KLEIN)

    10,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • SCHNITZEL (KLEIN)

    10,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • PIZZA MARGARITA

    7,00

    met kaas en tomatensaus

Timo Toekan menu

Timo Toekan menu

Met een dessert met een verrassing (€12,00)

Menu

  • Timo toekan menu

    Klein kopje tomatensoep

    ***

    Keuze uit:

    frikadel, kroket, kipnuggets, hamburgers, kaassouffle, pannenkoek of pizza magarita

    (met friet, mayonaise, ketchup & appelmoes)

    ***

    Ijs in een verzamelbeker

    ***

    Met een drankje naar keuze

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame blanche 2.0

    7,00

    oublie|roomijs|warme chocoladesaus|slagroom

  • Mojito sorbet

    8,00

    watermeloen|limoen|ijs|munt|bruizend water

  • Sorbet klassiek

    7,00

    fruit|roomijs|aardbeisiroop|slagroom

  • Mango passievrucht macaron

    8,00

    ijsmacaron|mango|bosvruchtencoulis

  • Yoghurt panna cotta

    8,00

    amarenen|ijstruffel|slagroom

  • Coupe vanille petit

    5,00

    1 bol roomijs|slagroom

  • Hollandse aardbeien

    6,00

    roomijs|aardbeien|slagroom

  • Toekie Toucan ijsbeker

    4,00

    kinderijsje|spekkies|smarties

  • KAASPLANK

    9,00

    3 regionale kazen|kletzenbrood|appelstroop|druiven

Koffie specialiteiten

Koffie specialiteiten

Diverse koffie specialiteiten
  • IRISH COFFEE

    6,75

    met Ierse whiskey en ongezoete room

  • FRENCH COFFEE

    6,75

    met Grand Marnier en ongezoete room

  • ITALIAN COFFEE

    6,75

    met Amaretto en ongezoete room

  • SNEKER COFFEE

    5,50

    met Weduwe Joustra Beerenburg en ongezoete room

  • KISS OF FIRE

    6,75

    met Tia Maria, Cointreau en ongezoete room