Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt de lekkerste voorgerechten voor
  • PROEVERIJ SNEEK

    9,50

    selectie van voorgerechten in amusestijl

  • CARPACCIO

    12,50

    met Balsamico ui, pesto, pijnboompitten en Grana Padano

  • Carpaccio de Luxe

    13,50

    met eendelevrkrullen, rucola, balsamico uitjes en truffelmayonaise

  • Spaanse serranoham

    9,50

    met galiameloen en rucola

  • Vis op lei

    14,50

    combinatie van gerookte vissoorten en garnalen met cocktailsaus

  • Hollandse garnalen cocktail

    13,50

    Stellendamse garnalen met cocktailsaus

  • Graved lachs

    10,50

    in mosterd en dille gemarineerde zalm met een frisse mesclumsalade en kapperappeltjes

  • Gerookte Boerderijhoender

    9,50

    met frisse salade, walnoten crumble, cranberry en honingmosterddressing

  • Buffelmozzarella Caprese *

    9,50

    little gem sla, tomberry, basilicum en gerookte olijfolie

    * Vegetarisch
  • Gegrilde watermeloen *

    9,50

    met fetacrumble, waterkers, munt, olijolie en balsamico

    * Vegetarisch
Soep

Soep

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Hollandse tomatensoep

    6,50

    gemaakt van pomodori tomaten met balletjes en room

  • Pot au Feu

    6,50

    groentebouillon met boerensoepgroente en sucadevlees

  • Romige Bospaddenstoelensoep

    6,50

    met cantharellen en kastanjechampignons

  • Thom Kah Kai Gamba

    7,50

    pittige Thaise soep met kokosmelk, gamba’s en bosui

  • THOM KAH KAI KIP

    7,50

    pittige Thaise soep met kokosmelk, kip en bosui

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Geitenkaas uit de oven *

    10,50

    met rucola, cherrytomaat, walnoot en honing

    * Vegetarisch
  • Coquilles

    12,50

    met pompoencrème en gerookte olijfolie

  • Gefrituurde Oesterzwammen

    12,50

    met noedels in teriyakisaus

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • KABELJAUWFILET

    20,00

    met groene asperges, peentjes, tomaat en mosterdsaus

  • SLIPTONG

    22,00

    drie tongetjes op de plaat gebakken met peentjes, tomaat en remouladesaus

  • Noorse zalmfilet (200 gram)

    21,00

    op de plaat gebakken met asperges, peentjes en kreeftensaus

  • Zalm uit de oven

    21,00

    met grana padano, tomaat, oregano, wortelspaghetti, hollandaise en little gem

  • Hollandse Zeetong

    33,00

    in roomboter gebakken geserveerd met peentjes en vissaus

  • Gamba’s

    21,00

    met noedels, Teriyakisaus, japanse wokgroente en rode peper

  • Lekkerbekje

    19,00

    gefrituurde kabeljauw met peentjes en remouladesaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Heeft u speciale wensen, een allergie of weinig tijd meld het ons van tevoren zodat wij met uw wensen rekening kunnen houden.

Hoofdgerechten Vegetarisch

Hoofdgerechten Vegetarisch

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Paddenstoelenrisotto *

    18,00

    met gefrituurde oesterzwammen en grana padano

    * Vegetarisch
  • Quiche “Caprese” *

    18,00

    bladerdeeg gevuld met tomaatjes en mozzarella en getopt met basilicum en gepofte honingtomaatjes

    * Vegetarisch
  • Ravioli di Formaggio *

    18,00

    met artisjok en Pecorino gevulde pasta met Gorgonzolasaus en Grana Padano

    * Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Heeft u speciale wensen, een allergie of weinig tijd meld het ons van tevoren zodat wij met uw wensen rekening kunnen houden.

Hoofdgerechten Valk Klassiekers

Hoofdgerechten Valk Klassiekers

Valk Klassiekers
  • Black angus kogelbiefstuk

    21,00

    met champignons, gepofte tomaat, bimi en kruidenboter

  • Tournedos van Limousin

    26,00

    met groene asperges, crème van pompoen en kalfsjus

  • Varkenshaas van Friberne

    21,00

    combinatie van medaillon, buikspek, procureur met champignon, tomaat en roomsaus

  • Schnitzel van Friberne

    19,00

    met gebakken uitjes, champignon, paprika, gepofte tomaatjes

  • Franse boerderijkip “Label Jaune”

    19,00

    met minimais, tomaat en mayonaise

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Heeft u speciale wensen, een allergie of weinig tijd meld het ons van tevoren zodat wij met uw wensen rekening kunnen houden.

Hoofdgerechten voor de echte vleeseters

Hoofdgerechten voor de echte vleeseters

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Diamanthaasbiefstuk (300 gram)

    25,00

    met groene asperges, mini paprika en pittige pepersaus

  • T bone steak, (500 gram)

    30,00

    met courgette, paprika, gepofte tomaat en kruidenboter

  • Chateaubriand van kalfshaas (2-persoons)

    50,00

    met ui, paprika, paddestoelen, asperges, tomaat en kalfjus

  • Javaanse Kip “Pedis”

    18,00

    geroosterde pittige kippendijtjes met pindasaus, kroepoek, bimi en wilde rijst

  • Big Valk burger

    17,00

    Bun met XL burger rijk belegd met spek, ui, kaas en ijsbergsla , barbecuesaus, Heinz tomatenketchup en Brander mayonaise

  • Naar keuze extra saus

    2,00

    - pepersaus-stroganoffsaus-champignonroomsaus-satésaus-kalfsjus -

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Heeft u speciale wensen, een allergie of weinig tijd meld het ons van tevoren zodat wij met uw wensen rekening kunnen houden.

De kleine eter hoofdgerechten

De kleine eter hoofdgerechten

Voor de 'kleinere' eters
  • Kleine schnitzel (120 gram)

    16,00

    met gebakken ui, champignons en paprika

  • Varkenshaasmedaillon (130 gram)

    17,00

    met champignon, tomaat en room

  • Kleine zalmfilet (120 gram)

    17,00

    met peentjes, tomaat en kreeftensaus

  • SLIPTONG

    18,00

    twee tongetjes op de plaat gebakken met peentjes en remouladesaus

  • NAAR KEUZE EXTRA SAUS

    2,00

    -pepersaus-champignonroomsaus-satésaus-kalfsjus-

Kindergerechten

Kindergerechten

Voor de kleintjes
  • PANNENKOEK

    7,00

    met stroop, poedersuiker en roomboter

  • Frikandel, kroket, kipnuggets, hamburger of kaassouffle

    7,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • Biefstuk of schnitzel (klein)

    10,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • PIZZA MARGARITA

    7,00

    met kaas en tomatensaus

Timo Toekan menu

Timo Toekan menu

Met een dessert met een verrassing (€12,00)

Menu

  • Timo toekan menu

    Klein kopje tomatensoep

    ***

    Keuze uit:

    frikadel, kroket, kipnuggets, hamburgers, kaassouffle, pannenkoek of pizza magarita

    (met friet, mayonaise, ketchup & appelmoes)

    ***

    Ijs in een verzamelbeker

    ***

    Met een drankje naar keuze

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame blanche 2.0

    7,50

    oublie|roomijs|warme chocoladesaus|slagroom

  • Hollandse Stroopwafel

    8,50

    stroopwafelijs|slagroom |likeur

  • Mango passievrucht macaron

    8,50

    ijsmacaron|mango|bosvruchtencoulis

  • Hemelse Modder

    8,50

    chocoladetaartje |vanilleroomijs|geslagen room

  • Yoghurt panna cotta

    8,50

    amarenen|ijstruffel|slagroom

  • Coupe vanille petit

    5,50

    1 bol roomijs|slagroom

  • Toekie Toucan ijsbeker

    4,00

    kinderijsje|spekkies|smarties

  • KAASPLANK

    9,50

    3 regionale kazen|kletzenbrood|appelstroop|druiven

Special coffees

Special coffees

Diverse koffie specialiteiten
  • IRISH COFFEE

    7,00

    met Ierse whiskey en ongezoete room

  • FRENCH COFFEE

    7,00

    met Grand Marnier en ongezoete room

  • ITALIAN COFFEE

    7,00

    met Amaretto en ongezoete room

  • Kiss of fire

    7,00

    met Tia Maria, Cointreau en ongezoete room

  • Sneker coffee

    5,75

    met Weduwe Joustra Beerenburg en ongezoete room

  • Fryske coffee

    5,75

    met Sonnema Beerenburg en ongezoete room