Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt de lekkerste voorgerechten voor
  • PROEVERIJ SNEEK

    9,50

    selectie van voorgerechten in amusestijl

  • CARPACCIO

    12,50

    met Balsamico ui, pesto, pijnboompitten en Grana Padano

  • Carpaccio de Luxe

    13,50

    met eendelevrkrullen, rucola, balsamico uitjes en truffelmayonaise

  • Spaanse serranoham

    9,50

    met galiameloen en rucola

  • Vis op lei

    14,50

    combinatie van gerookte vissoorten en garnalen met cocktailsaus

  • Hollandse garnalen cocktail

    13,50

    Stellendamse garnalen met cocktailsaus

  • Vitello Tonnato

    11,00

    gegaarde kalfsfilet en tonijnmayonaise met gefrituurde kappertjes, rode ui en getopt met rucola en zoete kerstomaatjes

  • Beef Tataki

    12,50

    geschroeide gesneden biefstuk met relish van komkommer, sjalot, rode peper, notencrumble en teriyakisaus

  • Buffelmozzarella Caprese *

    9,50

    little gem sla, tomberry, basilicum en gerookte olijfolie

    * Vegetarisch
  • Griekse Biet *

    9,00

    dun gesneden rode en gele biet met feta crumble, mesclun en balsamico glaze

    * Vegetarisch
Soep

Soep

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Hollandse tomatensoep

    6,50

    gemaakt van pomodori tomaten met balletjes en room

  • Pot au Feu

    6,50

    groentebouillon met boerensoepgroente en sucadevlees

  • Franse Uiensoep

    6,50

    met een kletskop van Gruyère

  • Thom Kah Kai Gamba

    7,50

    pittige Thaise soep met kokosmelk, gamba’s en bosui

  • THOM KAH KAI KIP

    7,50

    pittige Thaise soep met kokosmelk, kip en bosui

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Tarte Tatin van Bettine geitenkaas *

    10,50

    op frisse notensla met walnoten en honing

    * Vegetarisch
  • Gefrituurde Zeeuwse mosseltjes

    12,50

    met piccalilly mayonaise en little gem

  • Tempura van Voorjaarsgroente

    12,50

    met noedels en teriyakisaus

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zeebaarsfilet

    20,00

    op de huid gebakken filet met wortelcrème en antiboise van kappertjes, ui, tomaat en kruidenolie

  • SLIPTONG

    22,00

    drie tongetjes op de plaat gebakken met peentjes, tomaat en remouladesaus

  • Noorse zalmfilet (200 gram)

    21,00

    op de plaat gebakken met asperges, peentjes en kreeftensaus

  • Zalm uit de oven

    21,00

    met grana padano, tomaat, oregano, wortelspaghetti, Hollandaise en little gem

  • Hollandse Zeetong

    33,00

    in roomboter gebakken geserveerd met peentjes en vissaus

  • Scampi Pasta Pesto

    19,00

    gebakken Black Tiger garnalen met pasta, pestosaus, aspergebroccoli en gepofte cherrytomaatjes

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Heeft u speciale wensen, een allergie of weinig tijd meld het ons van tevoren zodat wij met uw wensen rekening kunnen houden.

Hoofdgerechten Valk Klassiekers

Hoofdgerechten Valk Klassiekers

Valk Klassiekers
  • Black angus kogelbiefstuk

    21,00

    met champignons, gepofte tomaat, bimi en kruidenboter

  • Tournedos van Limousin

    26,00

    met groene asperges, crème van pompoen en kalfsjus

  • Varkenshaas van “Frysk Bargje”

    21,00

    gevuld met tomaat en champignons en gegratineerd met Tynjetaler

  • Schnitzel van Friberne

    19,00

    met gebakken uitjes, champignon, paprika, gepofte tomaatjes

  • Franse boerderijkip “Label Jaune”

    19,00

    met minimais, tomaat en mayonaise

  • Naar keuze extra saus

    2,00

    Pepersaus-champignonroomsaus-satésaus-kalfsjus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Heeft u speciale wensen, een allergie of weinig tijd meld het ons van tevoren zodat wij met uw wensen rekening kunnen houden.

Hoofdgerechten Vegetarisch

Hoofdgerechten Vegetarisch

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Geroosterde Artisjok *

    18,00

    met paddenstoelen risotto en Grana Padano

    * Vegetarisch
  • Black Bean Grillburger *

    18,00

    veganburger op een bun met tomatensalsa, augurk,ui en frites van zoete aardappel

    * Vegetarisch
  • Tortellone di Trevino *

    18,00

    gevulde pasta met gorgonzolasaus en geraspte kaas

    * Vegetarisch
  • Japanse Wok *

    18,00

    noedel, groene asperges, mini groente, rode peper en teriyakisaus

    * Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Heeft u speciale wensen, een allergie of weinig tijd meld het ons van tevoren zodat wij met uw wensen rekening kunnen houden.

Hoofdgerechten voor de echte vleeseters

Hoofdgerechten voor de echte vleeseters

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Kalfs T-Bone Steak

    28,00

    met mini groente, kruidenboter en pepersaus

  • Diamanthaasbiefstuk (300 gram)

    25,00

    met groene asperges, mini paprika en pepersaus

  • Frysk Black Angus Entrecote

    27,50

    dry aged lendebiefstuk met mini groente , kruidenboter en pepersaus

  • Javaanse Kip “Pedis”

    18,00

    geroosterde pittige kippendijen met pindasaus, kroepoek, bimi en wilde rijst

  • Big Valk Grillburger

    17,00

    XL burger van Fries Lakenvelder rund op een bun belegd met spek, ui, kaas, ijsbergsla en geserveerd met bbq-saus, Heinz ketchup en Brander mayonaise

  • Naar keuze extra saus

    2,00

    Pepersaus-champignonroomsaus-satésaus-kalfsjus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Heeft u speciale wensen, een allergie of weinig tijd meld het ons van tevoren zodat wij met uw wensen rekening kunnen houden.

De kleine eter hoofdgerechten

De kleine eter hoofdgerechten

Voor de 'kleinere' eters
  • Kleine schnitzel (120 gram)

    16,00

    met gebakken ui, champignons en paprika

  • Medaillon van Diamanthaasbiefstuk

    17,00

    met champignons en pepersaus

  • Kleine zalmfilet (120 gram)

    17,00

    met peentjes, groene asperges, tomaat en kreeftensaus

  • SLIPTONG

    18,00

    twee tongetjes op de plaat gebakken met peentjes en remouladesaus

  • NAAR KEUZE EXTRA SAUS

    2,00

    Pepersaus-champignonroomsaus-satésaus-kalfsjus-

Kindergerechten

Kindergerechten

Voor de kleintjes
  • PANNENKOEK

    7,00

    met stroop, poedersuiker en roomboter

  • Frikandel, kroket, kipnuggets, hamburger of kaassouffle

    7,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • Biefstuk of schnitzel (klein)

    10,00

    met friet, mayonaise, ketchup en huisgemaakte appelmoes

  • PIZZA MARGARITA

    7,00

    met kaas en tomatensaus

Timo Toekan menu

Timo Toekan menu

Met een dessert met een verrassing (€12,00)

Menu

  • Timo toekan menu

    Klein kopje tomatensoep

    ***

    Keuze uit:

    frikadel, kroket, kipnuggets, hamburgers, kaassouffle, pannenkoek of pizza magarita

    (met friet, mayonaise, ketchup & appelmoes)

    ***

    Ijs in een verzamelbeker

    ***

    Met een drankje naar keuze

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Sorbet “Classic”

    6,50

    roomijs|vers fruit|slagroom

  • Dame blanche 2.0

    7,50

    oublie|roomijs|warme chocoladesaus|slagroom

  • Crème Brûlée van Griesmeel

    8,50

    vanille ijs|gepocheerde peer|chocoladecrumble

  • Hemelse Modder

    8,50

    chocoladetaartje|vanilleroomijs|slagroom

  • Groene Appeltjes

    7,50

    sorbet van granny smith appel|kiwicoulis

  • Coupe vanille petit

    5,50

    1 bol roomijs|slagroom

  • Toekie Toucan ijsbeker

    4,00

    kinderijsje|spekjes|smarties

  • KAASPLANK

    9,50

    3 regionale kazen|kletzenbrood|appelstroop|druiven

Wijntip:

Torres Floralix Moscatel Oro – Deze halfzoete wijn is een verrassende wijn, die typerend is voor de druivensoort waarnaar hij vernoemd is. De wijn vertoont in al haar grootheid de fruitige, bloemige en kruidige aroma’s van de Moscatelsoort.

Per glas € 5,50 – Per fles € 24,50

Special coffees

Special coffees

Diverse koffie specialiteiten
  • IRISH COFFEE

    7,00

    met Ierse whiskey en ongezoete room

  • FRENCH COFFEE

    7,00

    met Grand Marnier en ongezoete room

  • ITALIAN COFFEE

    7,00

    met Amaretto en ongezoete room

  • Kiss of fire

    7,00

    met Tia Maria, Cointreau en ongezoete room

  • Sneker coffee

    5,75

    met Weduwe Joustra Beerenburg en ongezoete room

  • Fryske coffee

    5,75

    met Sonnema Beerenburg en ongezoete room