Annuleringsvoorwaarden via de hotel/Valk website:
Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie is gemaakt voor één of meer individuen tot 10 hotelkamers geldt voor annulering van die reservering het navolgende: Annuleren kan kosteloos tot een dag voor aankomst. Bij een no-show (het niet komen opdagen van een resevering) zal 100% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.
Voor 10 hotelkamers of meer hanteren wij de voorwaarden conform UVH. 

Non-Refundable/EarlyBird via de hotel/Valk website:
Wanneer u een Non-Refundable/Early Bird tarief geboekt heeft, dan is annuleren, verplaatsen of wijzigen helaas niet mogelijk. Voor dit tarief is een vooruit betaling (direct bij boeking) daarom van toepassing. Gezien deze striktere voorwaarden, is een non-refundable/EarlyBird tarief ten alle tijde goedkoper dan een standaard tarief. In overleg met onze receptie mag een reservering wel doorgegeven worden/op een andere naam gezet worden. Vaak kunt u een beroep doen op uw annuleringsverzekering/reisverzekering wanneer er een geldige reden van annuleren is. Non-Refundable/Early Bird is van toepassing op de volledige verblijfsduur ongeacht het aantal nachten. Bij een no-show (het niet komen opdagen bij een resevering) zal 100% van de totale reserveringswaarde in rekening worden gebracht. 

Wanneer er geboekt is via een boekingssite (derden):
Annuleringsvoorwaarden via derden sites kunnen afwijken, raadpleeg hiervoor de desbetreffende site. Acties, deals en non-refundable tarieven kunnen nimmer geannuleerd of gewijzigd worden. 

Op al onze overeenkomsten is van toepassing Uniforme Voorwaarden Horeca, u kunt deze inlezen via www.khn.nl/uvh-nl

Wij maken gebruik van cookies.