Direct naar de contentDirect naar de footer

Uitgelicht

 • Uitgelicht

  Nationaal Ballet van China

  Een adembenemende voorstelling op donderdag 6 juni, vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni 2024 vanaf de middenstip in het Abe Lenstra Stadion waar mystieke Chinese verhalen zich vermengen met klassiek ballet. Het resultaat van duizenden uren repeteren komt tot leven in een uniek evenement dat de toeschouwer meeneemt op een onvergetelijke reis vol emotie en magie.

 • Uitgelicht

  Musical De Tocht

  Beleef de magie van de Elfstedentocht!

  De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vijf jeugdvrienden sluiten een pact: “Later als we groot zijn, rijden we samen de Elfstedentocht”. Vandaag maakt belofte schuld en nu één van de vrienden een geheim bij zich draagt, staat er meer op het spel dan het halen van het kruisje.

Toeristische informatie

 • Openbaar vervoer

  Openbaar vervoer

  Vanuit Van der Valk Hotel Sneek richting het centrum met het openbaar vervoer.

  Lees meer
 • Musea

  Musea

  Op cultureel gebied valt er wat te zien in Sneek. Er zijn diverse musea waar u veel te weten kan komen over het bijzondere culturele Sneek.

  Lees meer
 • Ontdek Sneek

  Ontdek Sneek

  Sneek kent een prachtige historische binnenstad met tal van bijzondere bezienswaardigheden. Met onder andere, het bekendste icoon van Sneek: de Waterpoort! Breng een bezoekje aan de Waterpoort en ontdek waarom dit de trots van elke Sneker is!

  Lees meer
 • Shoppen

  Shoppen

  Je hoeft niet naar Parijs, Londen of Milaan om uitgebreid te shoppen. Kom naar Friesland en ontdek waar u het best uw shopmiddag kunt laten slagen!

  Lees meer
 • 11 Fonteinen van Friesland

  11 Fonteinen van Friesland

  Elf fonteinen in de elf Friese steden, ontworpen door elf kunstenaars uit elf verschillende landen. 11fountains is een internationaal kunstproject voor Leeuwarden-Fryslân 2018, culturele hoofdstad van Europa, bedacht en samengesteld door Anna Tilroe.

  Lees meer
 • Sneekweek

  Sneekweek

  De Sneekweek is het grootste zeil evenement op de binnenwateren van Nederland! Naast zeilen staat Sneek in het teken van feest en activiteiten.

  Lees meer
 • Natuur en water

  Natuur en water

  Sneek is omringd door water en prachtige natuur. Een omgeving die zeer geliefd is bij watersporters, natuurliefhebbers en rustzoekers. Ervaar de weidse natuur van Burgemeester Rasterhoffpark of breng een bezoek aan het Sneekermeer.

  Lees meer