Direct naar de contentDirect naar de footer

Uitgelicht

 • Uitgelicht

  Sneekweek

  De Sneekweek is het grootste en gezelligste binnenwater zeilevenement van Europa: de perfete combinatie van gezelligheid en sportiviteit. Of, zoals ze in Sneek zeggen: "Overdag om de eer, 's avonds voor de sfeer."
  Gedurende de dag wordt er fanatiek gezeild op het Sneekermeer, daarna is er gezelligheid op het eiland en in de stad. De Sneekweek is van 2 tot en met 8 augustus 2024.

 • Uitgelicht

  Rasterhoffpark

  Hotel Sneek ligt pal naast het Rasterhoffpark.Ontdek de mooie natuur, ga opzoek naar de Schotse Hooglanders en bekijk de waterval. Voor jong en oud is er veel te zien én te doen in het RasterhoffPark. Een wandeling tijdens uw verblijf wilt u niet missen!

Toeristische informatie

 • Openbaar vervoer

  Openbaar vervoer

  Vanuit Van der Valk Hotel Sneek richting het centrum met het openbaar vervoer.

  Lees meer
 • Musea

  Musea

  Op cultureel gebied valt er wat te zien in Sneek. Er zijn diverse musea waar u veel te weten kan komen over het bijzondere culturele Sneek.

  Lees meer
 • Ontdek Sneek

  Ontdek Sneek

  Sneek kent een prachtige historische binnenstad met tal van bijzondere bezienswaardigheden. Met onder andere, het bekendste icoon van Sneek: de Waterpoort! Breng een bezoekje aan de Waterpoort en ontdek waarom dit de trots van elke Sneker is!

  Lees meer
 • Shoppen

  Shoppen

  Je hoeft niet naar Parijs, Londen of Milaan om uitgebreid te shoppen. Kom naar Friesland en ontdek waar u het best uw shopmiddag kunt laten slagen!

  Lees meer
 • 11 Fonteinen van Friesland

  11 Fonteinen van Friesland

  Elf fonteinen in de elf Friese steden, ontworpen door elf kunstenaars uit elf verschillende landen. 11fountains is een internationaal kunstproject voor Leeuwarden-Fryslân 2018, culturele hoofdstad van Europa, bedacht en samengesteld door Anna Tilroe.

  Lees meer
 • Sneekweek

  Sneekweek

  De Sneekweek is het grootste zeil evenement op de binnenwateren van Nederland! Naast zeilen staat Sneek in het teken van feest en activiteiten.

  Lees meer
 • Natuur en water

  Natuur en water

  Sneek is omringd door water en prachtige natuur. Een omgeving die zeer geliefd is bij watersporters, natuurliefhebbers en rustzoekers. Ervaar de weidse natuur van Burgemeester Rasterhoffpark of breng een bezoek aan het Sneekermeer.

  Lees meer