Direct naar de contentDirect naar de footer

Musical De Tocht

Musical De Tocht

In een Nederlandstalige muzikale theaterbeleving neemt Musical De Tocht je mee in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje.

Is de band van vroeger sterk genoeg of verliezen ze op de Bonkevaart meer dan ze vooraf hadden kunnen bedenken? Musical De Tocht vertelt een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden.

De musical wordt opgevoerd in een nieuw theater, het Friso Theater, dat speciaal voor De Tocht wordt gebouwd in Leeuwarden. Met een 360º ijsvloer van 2.000m² en de nieuwste theater-technieken, beleven 1.460 toeschouwers de Elfstedentocht in elke voorstelling samen met de hoofdpersonen uit ons verhaal in al zijn uitersten. Een beleving om nooit te vergeten.

Wilt u kaartjes reserveren voor deze indrukwekkende musical? Dat kan via deze link.

Uiteraard kunt u ook in ons restaurant heerlijk dineren, voorafgaand aan de musical of naderhand. Klik hier om een tafel te reserveren.
Maak uw bezoek aan Musical De Tocht compleet met een overnachting in Van der Valk Hotel Sneek.

Boek hier uw overnachting