Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk Cadeaucard

Met de Valk Cadeaucard geeft u iemand een romantische, ontspannende of fijne beleving cadeau. Deze cadeaucard is geldig in alle Van der Valk hotels & restaurants.

Met de Cadeaucard geeft u iemand een romantische, ontspannende of fijne beleving cadeau. Deze cadeaucard is geldig in alle Van der Valk locaties.
Alle Van der Valk Hotels & Restaurants, in Nederland, Belgie, Duitsland Frankrijk, Spanje, Nederlandse Antillen en USA accepteren de cadeaucard.

U kunt fysieke Van der Valk Cadeaucards of digitale Van der Valk Cadeaucards bestellen.
De cadeaubox bevat een fysieke cadeaucard met een vaste financiële waarde.

  • Valk Cadeaucard

    Valk Cadeaucard

    De Vrije waarde Cadeaucard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,- en de € 250,-. De Van der Valk Cadeaucards zijn 5 jaar geldig en altijd inwisselbaar in ieder Van der Valk hotel en/of restaurant wereldwijd.

  • Extra's

    Extra's

    Bij iedere bestelling kan er uit een een groot aantal extra's gekozen worden om uw cadeau nog persoonlijker te maken. Hierbij valt niet alleen aan de cadeaubox te denken, maar ook aan een persoonlijk bericht voor bij uw cadeaucard of cadeaubox, gekleurde enveloppen waar de cadeaucard in kan én ons Valk Exclusief Magazine.

Kids Cadeau

Kids Cadeau

Een vol Valk Kids Club paspoort is in te leveren voor veel leuke cadeau's! Wissel een Paspoort bijvoorbeeld in voor een Toeki rugtasje, Toeki memoriespel, verschillende kinderboeken en meer!
Ook zonder een vol Valk Kids Club paspoort kunt u leuke cadeau's kopen voor kinderen, zoals een kleine of grote Toeki knuffel!

Bekijk