Direct naar de contentDirect naar de footer
159 royale kamers en suites
159 royale kamers en suites

Reserveer

Komt tot rust in onze nieuwe wellness!

Meer informatie

Reserveer nu een nieuwe kamer

Bekijk

Musical De Tocht
In luxe overnachten

Meer informatie

Meeting organiseren?

Meer informatie

Hotel Franeker

Franeker: een van de elf Friese steden bekend van de Elfstedentocht. Een Friese stad met een schat aan bezienswaardigheden en een ideale bestemming voor een weekendje weg! Bezoek het Museum Martena om de geschiedenis van de stad te leren kennen. Wat u niet mag missen, is het oudste planetarium van de wereld. Eise Eisinga, een inwoner van Franeker, voltooide zijn planetarium in 1781. Het is nog steeds in werking in zijn voormalige woonhuis in Franeker. Bent u op zoek naar een aangenaam hotel nabij Franeker? Vermijd een druk en lawaaierig Franeker hotel in het stadscentrum. Om comfortabel te logeren moet u bij Van der Valk zijn! Kies in plaats van een Franeker hotel voor Van der Valk Sneek. Ons hotel ligt op slechts een half uurtje rijden van Franeker. Profiteer van deze gelegenheid om zowel Franeker als Sneek te bezichtigen!

BOEK EEN HOTEL IN SNEEK

Geen Franeker hotel, maar een Sneek hotel

Van der Valk Sneek ligt in de buurt van autosnelweg A7, ten zuiden van Sneek. Ons hotel bevindt zich in een rustige en groene omgeving, nabij het Burgemeester Rasterhoffpark. U bereikt het centrum van Sneek in een tiental minuten. Parkeren doet u gratis op de ruime parking naast het hotel.

Comfortabel overnachten in een groene omgeving

In plaats van een Franeker hotel in een rumoerig stadscentrum, kiest u beter voor het gerieflijke hotel Van der Valk Sneek! Maak uw keuze uit onze 114 schitterend ingerichte kamers en suites, met een balkon of terras en een ligbad met aparte douche. Voor uw feest, bruiloft of jubileum mag u gebruikmaken van een van onze negen zalen. Deze zalen zijn eveneens geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en congressen. Voor een luxediner of een huwelijksfeest kunt u ook terecht in het nabijgelegen landgoed Epemastate, dat tot ons hotel behoort.

Ons keukenteam verwent u

Op vakantie gaan en lekker eten horen samen. Ons restaurant heet u welkom voor een verkwikkend ontbijt dat u kiest uit ons ontbijtbuffet. Ons keukenteam zorgt ook voor een smakelijke lunch en een verrukkelijk diner. Profiteer eveneens van onze uitgebreide zondagsbrunch! Waarom zou u overnachten in een Franeker hotel? Boek snel een kamer bij Van der Valk Sneek!