Direct naar de contentDirect naar de footer
159 royale kamers en suites
159 royale kamers en suites

Reserveer

Komt tot rust in onze nieuwe wellness!

Meer informatie

Reserveer nu een nieuwe kamer

Bekijk

Musical De Tocht
In luxe overnachten

Meer informatie

Meeting organiseren?

Meer informatie

Hotel Akkrum

Gaat u gezellig een weekend of midweek naar Friesland? Gaat u heerlijk de Friese meren verkennen? Wilt u wel graag overnachten in luxe? Dan is hotel Akkrum voor u zeker een fantastische uitkomst!

BOEK EEN HOTEL IN SNEEK

Gezellig genieten in Hotel Akkrum

Hotel Akkrum, gelegen in de Friese stad Sneek, is een ruim opgezet hotel met royale kamers. Alle 114 royale kamers en suites die in het hotel gelegen zijn, zijn voorzien van een luxe badkamer en balkon of terras. Daarnaast beschikt Hotel Akkrum over een gezellig restaurant waar u a la carte kunt eten. Daarnaast is er in het hotel ook een stijlvolle bar/brasserie gelegen, waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje.

Friesland ontdekken

Vanuit Hotel Akkrum is het mogelijk om Friesland eens te ontdekken van dichtbij. Het hotel is gelegen in de stad Sneek, wat redelijk centraal in de provincie ligt. Hierdoor kunt u met gemak de leukste en mooiste plekjes van Friesland ontdekken, zonder lang onderweg te hoeven zijn. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om lekker de Friese meren op te gaan, en te genieten van de omgeving. Verder biedt Hotel Akkrum u ook de unieke mogelijkheid om een arrangement te boeken inclusief een dag fietsen huren. Zo kunt u de omgeving ontdekken en genieten van de natuur.

Hoe kom ik bij het hotel?

Het hotel is gelegen langs de snelweg A7, nabij de plaats Sneek, welke van Noord-Holland via de Afsluitdijk doorloopt tot aan de Duitse grens. Wanneer u afslag 22 neemt op deze snelweg zult u het hotel bijna meteen al zien liggen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het hotel te bereiken met het openbaar vervoer. Neem hiervoor de trein naar Sneek. Vanaf het station in Sneek neemt u vervolgens buslijn 199. Wanneer u uitstapt bij de bushalte "Oppenhuizen" is het een korte wandeling van ongeveer 10 minuten naar het hotel. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij u met onze shuttlebus kunnen ophalen bij het station, vraag voor meer informatie naar de voorwaarden.