Direct naar de contentDirect naar de footer
159 royale kamers en suites
159 royale kamers en suites

Reserveer

Komt tot rust in onze nieuwe wellness!

Meer informatie

Reserveer nu een nieuwe kamer

Bekijk

Musical De Tocht
In luxe overnachten

Meer informatie

Meeting organiseren?

Meer informatie

Hotel Balk

Bent u van plan om een bezoekje te brengen aan de provincie Friesland? Dan is Hotel Balk dé perfecte uitvalbasis voor u! Vanaf ons hotel, gelegen in centraal Friesland, bent u binnen mum van tijd waar u maar zijn wilt in deze waterprovincie.

BOEK EEN HOTEL IN SNEEK

Hotel Balk, puur genieten.

Overnachten in Hotel Balk is puur genieten. Dankzij het feit dat het hotel is gelegen aan de rand van de Friese stad Sneek, is er van alles te beleven in de omgeving. Daarnaast gaat Hotel Balk alleen voor het best haalbare. Ons hotel bestaat uit maar liefst 114 luxueuze kamers en suites, die voorzien van alle gemakken. Alle kamers beschikken over een ruime en luxe badkamer en hebben daarnaast ook ieder een balkon of terras. Dat is toch wel echt even genieten! Naast de ruime kamers beschikt ons hotel ook over een luxe a la carte restaurant. Verder is er ook een gezellige bar en brasserie aanwezig in ons hotel, waar u heerlijk kunt genieten van een hapje of drankje.

Friesland ontdekken, gewoon vanuit Hotel Balk

Zoals eerder ook aangegeven is Hotel Balk gelegen aan de rand van de Friese stad Sneek. Deze locatie is redelijk centraal in Friesland. Hierdoor zijn alle Friese plaatsen op korte afstand, waardoor u met gemak verschillende plaatsen kunt bezoeken en Friesland kunt ontdekken. Tevens ligt het hotel in de buurt van het Sneekermeer, waardoor dit ook een perfecte locatie is om te overnachten wanneer u onderweg bent met de boot.

Arrangementen en ongekend genieten

Hotel Balk biedt tal van leuke arrangementen in de omgeving. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke fietstocht door de provincie. Dé manier om de echte Friese cultuur te snuiven en te proeven en volledig op uw eigen tempo. Maar uiteraard zijn er ook nog tal van andere arrangementen te vinden die u kunt boeken bij ons hotel. Kijk voor meer informatie bij het kopje "arrangementen" of klik hier. Uiteraard staan wij voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. U kunt hiervoor het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Zo kunnen we u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om te komen genieten!