Direct naar de contentDirect naar de footer
159 royale kamers en suites
159 royale kamers en suites

Reserveer

Komt tot rust in onze nieuwe wellness!

Meer informatie

Reserveer nu een nieuwe kamer

Bekijk

Musical De Tocht
In luxe overnachten

Meer informatie

Meeting organiseren?

Meer informatie

Hotel Legemeer

Bent u op zoek naar een hotel Legemeer in de buurt van dit pittoreske plaatsje? Dan kan het moeilijk zijn om een Legemeer hotel te vinden in het dorp zelf. Echt groot is Legemeer immers niet en de kans is dan ook klein dat u echt de kwaliteit vindt die u zoekt. Een goed alternatief voor een hotel Legemeer is echter niet veraf te vinden. Het Van der Valk hotel Sneek is gelegen aan de Rijksweg A7 nabij Afrit 22 op slechts 20 minuten rijden van Legemeer.

BOEK EEN HOTEL IN SNEEK

De ideale uitvalsbasis

Waar u bij een hotel Legemeer toch vooral beperkt bent tot de onmiddellijke omgeving is dat bij het Van der Valk hotel Sneek zeker niet het geval. De centrale ligging nabij de uitvalswegen maken uitstapjes in de omgeving niet alleen mogelijk, maar zelfs aan te raden. Op een paar kilometer afstand vindt u bijvoorbeeld het idyllische Sneekermeer waar vaak activiteiten plaatsvinden. Bent u een echte fan van watersporten? Dan kunt u een tripje richting het Sneekermeer natuurlijk niet laten liggen.

Sneek verkennen

Vanuit een hotel Legemeer mist u heel wat van Friesland dat u bij het Van der Valk hotel Sneek gewoon vlakbij terug kunt vinden. Zo staat u in enkele minuten voor de bekende Waterpoort en in de binnenstad van Sneek. Bezoek zeker ook de bijzondere distilleerderij van de familie Berenburg. Bent u op bezoek in Legemeer voor zaken? Dan staan er in het hotel Sneek diverse vergader- en congreszalen ter beschikking alsook de expertise en ondersteuning van ons personeel. Een service die in een hotel Legemeer niet te vinden is.

Luxueus genieten

In een hotel Legemeer bent u vrij veraf van de vele activiteiten en bezienswaardigheden die van Friesland de moeite waard maken. Vanaf het Van der Valk hotel Sneek echter bent u vlakbij de Spa en Wellness Sneek. Geniet van een massage, een aroma sessie en meer tot u helemaal ontspannen bent. Leuk is ook dat het hotel gelegen is aan het Burgemeester Rasterhoffpark. Natuurliefhebbers trekken dan ook best hun wandelschoenen aan om deze rustige omgeving helemaal in hen op te nemen.
Overtuigd? Boek nu uw kamer of suite en bekijk ook eens onze arrangementen.