Direct naar de contentDirect naar de footer
159 royale kamers en suites
159 royale kamers en suites

Reserveer

Komt tot rust in onze nieuwe wellness!

Meer informatie

Reserveer nu een nieuwe kamer

Bekijk

Musical De Tocht
In luxe overnachten

Meer informatie

Meeting organiseren?

Meer informatie

Hotel Sint Nicolaasga

Gaat u gezellig een weekendje naar Friesland en bent u op zoek naar een goed hotel in de buurt van Sint Nicolaasga? Dan is Van der Valk Hotel Sint Nicolaasga zeker weten een goede optie!

BOEK EEN HOTEL IN SNEEK

Hotel Sint Nicolaasga, even tot rust komen

Hotel Sint Nicolaasga gaat helemaal over het tot rust komen. Het hotel is gelegen in de Friese plaats Sneek en biedt u de mogelijkheid om even een paar dagen helemaal te genieten. Hotel Sint Nicolaasga beschikt over maar liefst 114 royale kamers en suites. Al deze kamers zijn uitgerust met een luxe badkamer en beschikken daarnaast ook over een balkon of terras. Als dat niet helemaal tot rust komen is?

De Friese meren

Gaat u voor een ontspannen vakantie of weekend die toch iets van actiefs in zich moet hebben? Dan bent u bij Hotel Sint Nicolaasga uiteraard aan het juiste adres. Gelegen in de plaats Sneek, op steenworp van enkele van de Friese meren kunt u heerlijk en ongestoord de watersport beoefenen.

Leuke arrangementen

Naast de Friese meren heeft Friesland u natuurlijk nog veel meer te bieden. Zo zijn er veel leuke stadjes in de omgeving te vinden waar u heerlijk kunt shoppen. Daarnaast is het mogelijk om een arrangement te boeken bij ons hotel. Zodoende is het ook mogelijk om uw verblijf op voorhand al enigszins vast te zetten. Kijkt u gerust eens tussen de verschillende arrangementen die wij aan te bieden in ons hotel. Deze arrangementen kunt u vinden door op het kopje "arrangementen" of hier te klikken.

Bereikbaarheid

Hotel Sint Nicolaasga is gelegen aan de rand van de Friese stad Sneek. Door deze ligging is het hotel gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Wanneer u namelijk met de auto over de A7 rijdt en afslag 22 neemt, zult u het hotel vrijwel direct zien liggen. Daarnaast is het mogelijk om met de trein te reizen naar Sneek. Vanaf hier reist u verder met buslijn 99 of 199. U kunt vervolgens uitstappen bij de halte "Oppenhuizen", vanaf hier is het nog zo'n 10 minuten lopen naar de receptie van het hotel.