Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Op culinair gebied ontbreekt het u aan niets!! Van een goed ontbijt tot gezonde lunch. Ook voor uw diner is er volop keus! Wij kijken uit naar uw komst!! Neemt u uw viervoeter mee na een wandeling in het Rasterhoffpark? U bent van harte welkom in onze lounge en bar brasserie, in ons à la carte restaurant zijn huisdieren niet toegestaan.

Onze keuken is dagelijks geopend tot 22.00 uur voor het diner. In de bar/brasserie kunt u daarnaast tot 23.00 uur bestellen van een kleine kaart. Online boek u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Reserveren op het terras is niet mogelijk.

Graag attenderen wij u op onze aangepaste openingstijden tijdens Oud & Nieuw. De keuken is deze dag geopend tot 21:00 uur (reservering is mogelijk tot 19.00 uur) en onze hotelbar tot 23:00 uur. Op nieuwjaarsdag verwelkomen wij u graag tijdens het lunchbuffet en/of diner.
Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in het restaurant voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten*. Op maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 10.30 uur, op zaterdag en zondag van 7.30 tot 10.30 uur.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Het lunchbuffet van Hotel Sneek staat bekend om het zeer ruime assortiment.
Diner

Diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens. De keuken is geopend tot 23.00 uur.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
High Tea

High Tea

Op zoek naar een leuk idee om te doen? Gewoon gezellig als een uitje met een groep vriendinnen of heb je een feestje te vieren? Wat dacht je van een overheerlijke High Tea. Een middag genieten van de lekkerste soorten thee met daarnaast de meest overheerlijke zoete en/of hartige lekkernijen.
Sinterklaasbrunch

Sinterklaasbrunch

Op zondag 1 december a.s. verzorgen wij een Sinterklaas brunch in ons sfeervolle gedecoreerde restaurant.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1861 beoordelingen
J. C. van den Berg
Hotel Sneek 
Relaxte, mooie ruimte, stijlvol gedecoreerd.

De verzorging was prima. Ook goed rekening gehouden met gemailde verzoek voor een plek waar iemand met een rolstoel goed uit de " voeten" kon, ook ten opzichte van het buffet. Perfect geregeld en ook nog een iets hogere tafel.