Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurant

Op culinair gebied ontbreekt het u aan niets!! Van een goed ontbijt tot gezonde lunch. Ook voor uw diner is er volop keus! Wij kijken uit naar uw komst!! Neemt u uw viervoeter mee na een wandeling in het Rasterhoffpark? U bent van harte welkom in onze lounge en bar brasserie, in ons à la carte restaurant zijn huisdieren niet toegestaan.


Graag attenderen wij u op onze aangepaste openingstijden tijdens Oud & Nieuw. De keuken is geopend tot 21:00 uur (reservering is mogelijk tot 19.00 uur) en onze hotelbar tot 23:00 uur. Op nieuwjaarsdag verwelkomen wij u graag tijdens het lunchbuffet en/of diner.
Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in het restaurant voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten*. Op maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 10.30 uur, op zaterdag en zondag van 7.30 tot 10.30 uur.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Het lunchbuffet van Hotel Sneek staat bekend om het zeer ruime assortiment.
Diner

Diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
High Tea

High Tea

Op zoek naar een leuk idee om te doen? Gewoon gezellig als een uitje met een groep vriendinnen of heb je een feestje te vieren? Wat dacht je van een overheerlijke High Tea. Een middag genieten van de lekkerste soorten thee met daarnaast de meest overheerlijke zoete en/of hartige lekkernijen.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1461 beoordelingen
B v d Zee
Hotel Sneek 
Helemaal prima verzorgd

Alles was naar wens en volop keus van de gerechten