Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontbijten voor hotelgasten

Ontbijten voor hotelgasten gaat op dit moment wellicht iets anders dan dat u normaal van ons gewend was.

Wij zijn erg blij u als gast te mogen ontvangen en verwelkomen u dan ook graag tussen 07:00 en 12:00 uur in het restaurant om de dag goed te beginnen met een heerlijk ontbijt.

Serveerwijze ontbijt

Serveerwijze ontbijt

Op dit moment kunnen wij helaas het ontbijt niet volledig in buffetvorm aanbieden, daarom is gekozen voor de volgende wijze:

1. U maakt van te voren een reservering bij de receptie, die mag telefonisch, per mail of tijdens de incheck. U heeft de keuze uit de volgende tijdstippen: 07:00 uur - 08:00 uur - 09:30 uur - 11:00 uur.

2. Op het gereserveerde tijdstip mag u zich melden bij de ingang van het restaurant, een medewerker begeleidt u naar de tafel en zal u vervolgens nogmaals mondeling uitleg geven over het ontbijt.

3. U krijgt standaard het volgende op tafel geserveerd; verschillende broodsoorten, assortiment zoetwaren- kaas- en vleessoorten.

4. Middels een formulier kunt u aanvullende wensen aangeven zoals onder andere: verse ei- bereidingen, zuivel, fruit en warme ontbijt items zoals spek en worstjes. Ontbreekt er iets naar uw behoefte? Vraag het gerust even aan onze medewerkers!

5. U kunt zelf langs het 'dranken buffet' voor uw eigen favoriete koffiebereiding of één van onze sappen. Natuurlijk houdt u hier rekening met de 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers. De instructies staan nogmaals aangegeven op de vloer en bij het buffet.

6. U kunt genieten van ons uitgebreide aanbod, alvast eet smakelijk!