Direct naar de contentDirect naar de footer
159 royale kamers en suites
159 royale kamers en suites

Reserveer

Komt tot rust in onze nieuwe wellness!

Meer informatie

Reserveer nu een nieuwe kamer

Bekijk

Musical De Tocht
In luxe overnachten

Meer informatie

Meeting organiseren?

Meer informatie

Indrukwekkende beleving door hotels Joure (Friesland)

De Jouwer, ofterwijl Joure in het Fries, een plaats in Friesland. De stad ligt zuidoost van de stad Sneek. De verbinding tussen Joure en Sneek is goed, waardoor veel Jousters deze prachtige stad regelmatig opzoeken. Sneek is Snits in het Fries, bekend van haar historische centrum, de Sneekweek en de Waterpoort. Zoekt u hotels Joure Friesland, dan kun je hier goed terecht.

Na het boeken bij hotels Joure Friesland kunt u genieten van de Friese landerijen, prachtige steden, de watersport (evenementen), in luxe en comfort. De standaard van de kamers in dit hotel is luxe, van comfortkamers tot luxe suites, allen zijn voorzien van de gemakken die bij een prettig verblijf nodig zijn bij hotels Joure. Friesland, met name dit hotel in deze noordelijke provincie, leent zich ook uitstekend voor zakelijke bezoekers want er zijn meer dan 9 conferentieruimtes, Wifi, parkeergelegenheid (gratis) en een Shuttle service.

ACTIVITEITEN RONDOM HOTELS JOURE FRIESLAND

Sneekweek is een van de meest bekende evenementen voor zeilliefhebbers dat jaarlijks duizenden bezoekers aantrekt uit alle windstreken. Naast de verschillende zeilraces in allerlei categorieën zijn er ook andere feestelijkheden, waaronder een muziekfestival, een vlootschouw en een kermis. In mei wordt ook een Kleine sneekweek georganiseerd en in augustus kun je naar het muziekfeest Swinging Sneek. Voor boten liefhebbers is er ook het Fries Scheepvaart Museum te vinden. Dit museum laat jou de scheepvaart en water- en ijssport ontdekken en beleven. Ook is er een deel gewijd aan de Elfstedentocht en er wordt u een stuk geschiedenis bijgebracht van de Sneker Waterpoort. Genoeg gelegenheden rondom hotels Joure Friesland om kennis te maken met deze Friese stad.

BEZIENSWAARDIGHEDEN HOTELS JOURE FRIESLAND

De Balloon City, dat is de bijnaam van deze Friese plaats. Dit omdat er jaarlijks een luchtbalonnen evenement wordt georganiseerd waarbij er ongeveer 35 luchtballonnen worden opgelaten. Ook tref je in deze stad het geboortehuis van Egbert Douwes. Hij is de oprichter van het merk Douwe Egberts (het merk draagt de naam van de zoon van Egbert Douwe). De zaak van de oprichter van het Nederlands bekende koffiemerk, verkocht in de jaren 1753 koloniale handelswaren. Helaas is er geen DE winkel meer te vinden in Leeuwarden, deze is gesloten in 2014.

Bent u op zoek naar hotels Joure Friesland voor een luxe verblijf of een zakelijke gelegenheid? Boek dan direct hier.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

ONS HOTEL

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietshuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe

NAVIGATION

 - Hotel Sneek