Direct naar de contentDirect naar de footer

Avond van de Asperge

Tafel aanvragen

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op de 'Avond van de Asperge' in Hotel Sneek op vrijdag 26 april.

Bent u ook zo'n liefhebber van de verfijnde smaak van asperges? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De 'Avond van de Asperge' is een eerbetoon aan deze heerlijke seizoensgroente en biedt een unieke culinaire ervaring voor alle liefhebbers. Tijdens deze avond laten we u kennismaken met de veelzijdigheid van asperges. Na ontvangst met een feestelijk glas bubbels en amuse, wordt dit heerlijke viergangendiner, samengesteld door de getalenteerde chefs, uitgeserveerd op tempo naar uw wens. U kunt ook een bijpassend wijnarrangement* kiezen. Onze kelners vertellen u graag meer hierover!
Of u nu een doorgewinterde aspergeliefhebber bent of voor het eerst kennismaakt met deze seizoensgroente, de 'Avond van de Asperge' belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Kom en deel uw passie voor gastronomie met gelijkgestemde fijnproevers, en laat u verrassen door de veelzijdigheid van asperges. Bekijk hier het menu.

Reserveren
We raden aan om een tafel te reserveren via het kader rechts bovenin, 0515-481818, of receptie@sneek.valk.com.

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op (vanaf 10 personen is reserveren uitsluitend mogelijk via de e-mail). Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 10 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt. U kunt een e-mail versturen naar: sales@sneek.valk.com.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over de ingrediënten die wij in onze gerechten gebruiken. Indien mogelijk, passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Goed om te weten:
- Er zijn geen huisdieren toegestaan in ons restaurant (van harte welkom in de hotelbar of lobby)
- Tafelvoorkeuren kunnen wij niet garanderen en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om hieraan te kunnen voldoen.

Prijs:
Volwassenen (vanaf 13 jaar): €54,50 p.p.
Kinderen (4 tot 12 jaar): €54,50 p.p.

* Het wijnarrangement is niet inbegrepen in de prijs.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren