Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Musical De Tocht

  Beleef de magie van de Elfstedentocht!

  De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vijf jeugdvrienden sluiten een pact: “Later als we groot zijn, rijden we samen de Elfstedentocht”. Vandaag maakt belofte schuld en nu één van de vrienden een geheim bij zich draagt, staat er meer op het spel dan het halen van het kruisje.

 • Agenda Sneek

  Van der Valk hotel Sneek ligt aan de rand van de Friese stad Sneek. Met het centrum op 30 min. loopafstand en ligt tussen de Friese steden Bolsward, Leeuwarden en Heerenveen in: de perfecte uitvalbasis voor uw verblijf in de mooie provincie Fryslân! Bekijk de agenda voor alle activiteiten/evenementen tijdens uw bezoek.

 • Rasterhoffpark

  Hotel Sneek ligt pal naast het Rasterhoffpark.Ontdek de mooie natuur, ga opzoek naar de Schotse Hooglanders en bekijk de waterval. Voor jong en oud is er veel te zien én te doen in het RasterhoffPark. Een wandeling tijdens uw verblijf wilt u niet missen!

Sneek is meer!

 • Sneekweek

  Sneekweek

  De Sneekweek is het grootste zeil evenement op de binnenwateren van Nederland! Naast zeilen staat Sneek in het teken van feest en activiteiten.

  LEES MEER
 • Meet the Fountains!

  Meet the Fountains!

  Uit 11 verschillende landen komen de deelnemende kunstenaars die stuk voor stuk behoren tot het topsegment in de internationale kunstwereld. 11fountains is één van de belangrijkste kunstprojecten van Leeuwarden-Fryslân 2018: Culturele Hoofdstad van Europa. Ontdek alle fonteinen én de Elfsteden, een absolute aanrader!

  LEES MEER
 • Ga fietsen!

  Ga fietsen!

  Ontdek Sneek en omstreken met de fiets! Geniet van de natuur en laat u verrassen door de mooie steden en dorpjes die u op uw route tegenkomt. Friesland is opnieuw gekozen tot dé fietsregio van Nederland!

  LEES MEER
 • De Waterpoort

  De Waterpoort

  Het bekendste icoon van Sneek: de Waterpoort! Breng een bezoekje aan de Waterpoort en ontdek waarom dit de trots van elke Sneker is!

  LEES MEER
 • Weduwe Joustra

  Weduwe Joustra

  Een bezoek aan Weduwe Joustra is een aangename activiteit tijdens uw verblijf. U kunt de distilleerderij bezoeken, een proeverij bij "de Weduwe op zolder" doen of een bezoek brengen aan het nostalgische winkeltje die zich in hartje centrum bevindt.

  LEES MEER