Greenkey

Natuur is de basis waaruit Van der Valk Hotel Sneek is ontstaan. Het burgemeester Rasterhoffpark is een natuurpark gelegen tussen de stad Sneek, A7, en de wateren Witte en de Zwarte brekken. Van der Valk Hotel Sneek wil zijn steentje bijdragen aan natuur, milieu en duurzaamheid in de omgeving. Hierdoor neemt het hotel deel aan het Green Key certificaat. Hierin is het hotel reeds in het bezit van een gouden certificaat.

Green Key is het internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche dat staat voor duurzame bedrijfsvoering die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg in het bedrijf.  De Green Key staat garant  voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen wat van de wet- en regelgeving van hem verlangt. De Green Key is een middel om het milieubewuste imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties communiceren.

Voor meer informatie omtrent de Green Key binnen het Van der Valk concern verwijzen wij u graag door naar hotelvoordetoekomst.nl.

Duurzaam inkoopbeleid nl

MVO Verklaring nl

Wij maken gebruik van cookies.